Dertien Wervikanen nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

Tristan Vandevelde

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook dertien kandidaten uit Wervik. Ontdek hier wie dat zijn.

Mohammad Akhtar (PVDA)

Mohammad Akhtar staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement op de twintigste plaats. Hij is 48 jaar.Mohammad werkt als arbeider.

Sabine Bille (Vlaams Belang)

Sabine Bille staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de veertiende plaats. De 60-jarige vrouw werkt als bediende.

Youro Casier (Vooruit)

Youro Casier staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de vijftiende plaats. De 55-jarige man is burgemeester van Wervik.

Tom Durnez (CD&V)

Tom Durnez staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de twaalfde plaats. De 48-jarige man is federaal gezondheidsinspecteur bij FOD Volksgezondheid.

Melany Gadeyne (Open VLD)

Melany Gadeyne staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement op de veertiende plaats. De 41-jarige vrouw is onderneemster, heeft een bouwzaak en eventlocatie.

Sarah T’Joens (Vlaams Belang)

Sarah T’Joens staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement op de tweede plaats. De 32-jarige vrouw is accountmanager.

Meinert Vanneste (CD&V)

Meinert Vanneste staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Vlaams Parlement als twaalfde opvolger. De 27-jarige man is verantwoordelijke van een dienstencentrum in de ouderenzorg.

Valerie Vanryckeghem (Voor U)

Valerie Vanryckeghem staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement op de zestiende plaats. De vrouw is 43 jaar.

Sanne Vantomme (N-VA)

Sanne Vantomme staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als negende opvolger. De 50-jarige man is zelfstandige.

Inge Vantomme (PVDA)

Inge Vantomme staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement als derde opvolger. De 67-jarige vrouw is gepensioneerd.

Bert Verhaeghe (Open VLD)

Bert Verhaeghe staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de derde plaats. De 42-jarige man is jurist.

Dario Verstraete (Voor U)

Dario Verstraete staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement als zestiende opvolger. Dario is 50 jaar.

Emma Vilain (Vooruit)

Emma Vilain staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement als achtste opvolgster. De 28-jarige vrouw is kinderverzorgster.