51 Bruggelingen nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

Tristan Vandevelde
Tristan Vandevelde Stagiair KW

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook 51 kandidaten uit Brugge. Ontdek hier wie dat zijn.

Pablo Annys (Vooruit)

Pablo Annys.
Pablo Annys. © Vooruit

Pablo Annys trekt de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement. De 49-jarige Bruggeling is schepen van sociale zaken, flankerend onderwijsbeleid en werk en ondernemen in Brugge.

Brigitte Balfoort (CD&V)

Brigitte Balfoort.
Brigitte Balfoort. © CD&V

Brigitte Balfoort staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Vlaams Parlement op de twintigste plaats. De 62-jarige Bruggeling werkt als leraar Nederlands voor anderstaligen.

An Braem (Vlaams Belang)

An Braem staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de achtste plaats. De 41-jarige Bruggeling is medewerkster op een schoolsecretariaat.

Stephen Brigitta (PVDA)

Stephen Brigitta.
Stephen Brigitta. © PVDA

Stephen Brigitta staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als vijfde opvolger. De 30-jarige Bruggeling werkt als bediende.

Guy brunet (L99)

Guy Brunet staat op de West-Vlaamse lijst van L99 voor het Vlaams Parlement op de vijfde plaats. De 59-jarige Bruggeling is uitbater van Gebarencafé.

Yves Buysse (Vlaams Belang)

Yves Buysse staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement op de vierde plaats. De 55-jarige Bruggeling zetelt momenteel in het Vlaams Parlement.

Patricia Calleeuw (L99)

Patricia Calleeuw staat op de West-Vlaamse lijst van L99 voor het Vlaams parlement als tweede opvolger. De 59-jarige Bruggeling begeleidt personen met een motorische beperking in een voorziening.

An Capoen (N-VA)

An Capoen.
An Capoen. © N-VA

An Capoen staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de vijfde plaats. De 41-jarige Bruggeling is arts-specialist in de pathologische ontleedkunde.

Katrien Cattoor (Groen)

Katrien Cattoor
Katrien Cattoor © Opbouwwerker Groen Groen

Katrien Cattoor staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de twaalfde plaats. De 51-jarige Bruggeling werkt als marketeer.

Ingeborg Cattoor-Van (Vlaams Belang)

Ingeborg Cattoor-Van
Ingeborg Cattoor-Van © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Ingeborg Cattoor-Van staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de tiende plaats. De 58-jarige Bruggeling werkt samen met haar man in een rederij.

Nele Caus (N-VA)

Nele Caus.
Nele Caus. © N-VA

Nele Caus staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor het Vlaams Parlement op de zevende plaats. De 42-jarige Bruggeling is zelfstandige.

Ilse Coopman (N-VA)

Ilse Coopman staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor het Europees Parlement op de achtste plaats. De 31-jarige Bruggeling is coördinator van RUN EDUHUB HOWEST.

Jessie De Clerck (L99)

Jessie De Clerck staat op de West-Vlaamse lijst van L99 voor het Vlaams Parlement op de vierde plaats. De 42-jarige Bruggeling werkt als bediende in de haven van Zeebrugge.

Sandrine De Crom (Open VLD)

© LUX visual storytellers

Sandrine De Crom staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als derde opvolger. De 46-jarige Bruggeling werkt als directeur voor het NWEurope op Flanders Investment & Trade.

Maaike De Vreese (N-VA)

Maaike De Vreese.
Maaike De Vreese. © N-VA

Maaike De Vreese staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de twee plaats. Momenteel is de 39-jarige uit Brugge parlementslid.

Taïssa Degraeve (Voor U)

Taïssa Degraeve staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement als achtste opvolgster. De 39-jarige Bruggeling werkt als bediende.

Dirk Degraeve (Voor U)

Dirk Degraeve staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers. De 64-jarige Bruggeling is ondernemer.

Nela Deleu Denisijevic (Groen)

Nela Denisijevic staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als derde opvolgster. De 43-jarige Bruggeling is podiumkunstenares.

Franky Demon (CD&V)

Franky Demon staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de tweede plaats. De 47-jarige Bruggeling is momenteel schepen van Brygge en federaal volksvertegenwoordiger.

Petra Depoorter (Vooruit)

Petra Depoorter.
Petra Depoorter. © Vooruit

Petra Depoorter staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de dertiende plaats. De 51-jarige Bruggeling werkt als secretaris bij het ACOD.

Minou Esquenet (CD&V)

Minou Esquenet staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Europees Parlement op de vierde plaats. De 56-jarige Bruggeling is schepen in Brugge.

Jonathan Haeyaert (Vlaams Belang)

Jonathan Haeyaert.
Jonathan Haeyaert. © Céline De Caluwe Vlaams belang

Jonathan Haeyaert staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als derde opvolger. De Bruggeling werkt als communicatieverantwoordelijke.

Raed Hassouna (PVDA)

Raed Hassouna.
Raed Hassouna. © PVDA

Raed Hassouna staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement op de tiende plaats. De 48-jarige Bruggeling is ex-havenarbeider en werkt nu bij Bofrost.

Bert Kindermans (Groen)

Bert Kindermans staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Europees Parlement op de tiende plaats. De 24-jarige Bruggeling studeert fotografie.

Aïsa Knockaert (Vooruit)

Aïsa Knockaert.
Aïsa Knockaert. © Vooruit

Aïsa Knockaert staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement als dertiende opvolgster. De 36-jarige Bruggeling is kabinetsmedewerker.

Annick Lambrecht (Vooruit)

Annick Lambrecht.
Annick Lambrecht. © Vooruit

Annick Lambrecht staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de derde plaats. De 54-jarige Bruggeling werkt als volksvertegenwoordiger.

Cedric Lenaers (Voor U)

Cedric Lenaers staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de dertiende plaats. De 46-jarige Bruggeling is zelfstandig IT consulent.

Ignace Lowie (Vlaams Belang)

Ignace Lowie.
Ignace Lowie. © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Ignace Lowie staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement op de 21ste plaats. De 66-jarige Bruggeling is voormalig volksvertegenwoordiger.

Kurt Lycke (L99)

Kurt Lycke staat op de West-Vlaamse lijst van L99 voor het Vlaams Parlement op de derde plaats. De 51-jarige Bruggeling is projectmanager bij De Laatste Groet.

Joppe Massant (Groen)

Joppe Massant.
Joppe Massant. © Opbouwwerker Groen Groen

Joppe Massant staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement op de twaalfde plaats. De 29-jarige Bruggeling is wetenschapper.

Karl Montens (Partij Blanco)

Karl Montens staat op de West-Vlaamse lijst van Partij Blanco voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de derde plaats. De 64-jarige Bruggeling is op pensioen.

Nathalie Mortele (Open VLD)

Nathalie Mortele
Nathalie Mortele © LUX visual storytellers Open VLD

Nathalie Mortele staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement als achtste opvolger. De 45-jarige Bruggeling is Adviseur bij het SOID.

Jeroen Penninck (Voor U)

Jeroen Penninck staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement op de vierde plaats. De 21-jarige student studeert toegepaste informatica.

Jasper Pillen (Open VLD)

© Open Vld

Jasper Pillen staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement als lijsttrekker. De 40-jarige Bruggeling is schepen in Brugge.

Raf Reuse (Groen)

Raf Reuse
Raf Reuse © Opbouwwerker Groen Groen

Raf Reuse staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de derde plaats. De 25-jarige Bruggeling is bezig met zijn doctoraat.

Gerda Schotte (Groen)

Gerda Schotte staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement als lijstduwer. De 68-jarige Bruggeling is voormalig inspecteur zorginspectie, maar is reeds op pensioen.

Franky Schutz (PVDA)

Franky Schutz staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement op de zestiende plaats. De 65-jarige Bruggeling is gepensioneerd buschauffeur.

Stefaan Sintobin (Vlaams Belang)

Stefaan Sintobin
Stefaan Sintobin © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Stefaan Sintobin staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement op de derde plaats. De 64-jarige Bruggeling zetels momenteel al als volksvertegenwoordiger.

Olivier Strubbe (CD&V)

Olivier Strubbe
Olivier Strubbe © CD&V

Olivier Strubbe staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Vlaams Parlement als veertiende opvolger. De 44-jarige Bruggeling werkt als verkoper bij de Colruyt.

Paola Travella (Groen)

Paola Travella staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement als eerste opvolger. De 27-jarige Bruggeling is onderzoeker.

Geert Van Tieghem (N-VA)

Geert Van Tieghem.
Geert Van Tieghem. © N-VA

Geert Van Tieghem staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor het Vlaams Parlement op de tiende plaats. De 60-jarige Bruggeling is kantoordirecteur op een sociaal secretariaat.

Mercedes Van Volcem (Open VLD)

Mercedes Van Volcem staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de tweede plaats. De 52-jarige Bruggeling is schepen van stad Brugge en Vlaams parlementslid.

Tom Vandendriessche (Vlaams Belang)

Tom Vandendriessche.
Tom Vandendriessche. © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Tom Vandendriessche staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor het Europees Parlement op de eerste plaats. Momenteel is hij al Europees Parlementslid.

Sofie Vander Plaetse (VOLT)

Sofie Vander Plaetse staat op de West-Vlaamse lijst van VOLT voor het Europees Parlement op de negende plaats. De 57-jarige Bruggeling werkt bij POM West-Vlaanderen.

Sam Vandoorne (N-VA)

Sam Vandoorne.
Sam Vandoorne. © N-VA

Sam Vandoorne staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor het Vlaams Parlement als vijfde opvolger. De 27-jarige Bruggeling is advocaat.

Dimitri Vanliefde (PVDA)

Dimitri Vanliefde staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de tweede plaats. De 45-jarige Bruggeling is ook gewezen volksvertegenwoordiger.

Inge Vanpaeschen (Vlaams Belang)

Inge Vanpaeschen.
Inge Vanpaeschen. © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Inge Vanpaeschen staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement als veertiende opvolgster. De 73-jarige Bruggeling was docent Hoger Onderwijs, maar is ondetussen op pensioen.

Marina Vincke (Voor U)

Marina Vincke staat op de West-Vlaamse lijst van Voor u voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers. De 64-jarige Bruggeling is gepensioneerd.

Kristof Wardenier (L99)

Kristof Wardenier staat op de West-Vlaamse lijst van L99 voor het Vlaams Parlement als derde opvolger. De 49-jarige Bruggeling werkt voor de sportdienst in Brugge.

Thomas Wielfaert (L99)

Thomas Wielfaert staat op de West-Vlaamse lijst van L99 voor het Vlaams Parlement als eerste opvolger. De 31-jarige Bruggeling werkt als chauffeur bij Febelco.

Annick Wynants (L99)

Anniwk Wynants staat op de West-Vlaamse lijst van L99 voor het Vlaams Parlement als vijfde opvolgster.De 57-jarige Bruggeling is bediende bij Delhaize.