Ostend Queen wordt brasserie

Restaurant Ostend Queen in Oostende wordt een brasserie die open is van 10 uur 's morgens tot 's avonds laat.
Redactie KW

Het bekende restaurant Ostend Queen op het dak van het Oostendse Casino is niet meer louter restaurant. Het management van Flanders Catering gooit het over een andere boeg. Ostend Queen wordt een brasserie die open is van 10 uur ‘s morgens tot ‘s avonds laat.

Er moeten ook meer jongeren komen en er is ook nieuw personeel. Zo wordt de vroegere butler van Prins Filip de directeur van de Brasserie Ostend Queen.

Pierre Wynants van de Comme Chez Soi als coach, Wim Van Damme van sterrenrestaurant Maison Vandamme als manager en dagverse vis blijven de hoofdingrediënten van de Ostend Queen. Maar het wordt een brasserie…

Anderhalf jaar na de overname door de groep rond Wim Vandamme en Marc Devoogdt mikt Flanders Catering voluit op de Ostend Queen. Het oude huis Maison Vandamme in Zeebrugge is verkocht en wordt een immoproject. De gevierde keukenprins is vooral fier op deze visbar. Elke klant kan zelf zijn stukje vis kiezen.

En dan is er ook Kevin Strubbe die directeur wordt van de vernieuwde brasserie Ostend Queen. Hij was een tijd geleden nog de persoonlijke butler van niemand minder dan Prins Filip.

Wie gewoon eens van het prachtige zicht wil genieten, kan nu ook in de Ostend Queen binnen voor een biertje of een stukje taart en zo is de unieke locatie niet langer voorbehouden voor zij die enkel uitgebreid dineren.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.