Politie komt tussenbeide na aanrijding tussen motorfiets en auto in Zonnebeke

(JH)
Redactie KW

De politie werd zaterdagochtend opgeroepen voor een verkeersongeval in Zonnebeke waar het tot een botsing kwam tussen een personenauto en een motorfiets. Volgens een getuige werd die motorfietser moedwillig aangereden maar dat onderzoekt de politie nog. Er vielen alvast geen gewonden.

Het ongeval deed zich zaterdagochtend om 10 uur voor in de Menenstraat in Zonnebeke. Volgens een getuige werd de motorfietser moedwillig aangereden door een bestuurder van een Renault Megane waarna die laatste vluchtmisdrijf zou hebben gepleegd. Op sociale media meldden meerdere getuigen dat de bestuurder erg roekeloos reed en meerdere mensen in gevaar bracht. De politie werd opgeroepen voor de nodige vaststellingen.

“Ook wij kregen melding van een verkeersongeval met vluchtmisdrijf, maar eenmaal ter plaatse stond de Renault Megane in kwestie wel nog even verderop ter plaatse”, zegt Glenn Verdru van politiezoen Arro Ieper. “Er zou een aanrijding geweest zijn, maar we hadden eenmaal ter plaatse geen indicaties dat dit moedwillig gebeurde. We onderzoeken in ieder geval de feiten nog. Er vielen geen gewonden en ook de motorfietser was nog ter plaatse.” De politie zoekt verder uit wat er gaande was. (JH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier