Bestuurder raakt lichtgewond bij ongeval in Waregem

Bij een verkeersongeval op de N43 ter hoogte van Beveren-Leie is donderdagavond een bestuurder lichtgewond geraakt. © JF
Jonathan Folens
Jonathan Folens Medewerker KW

Bij een verkeersongeval op de N43 ter hoogte van Beveren-Leie is donderdagavond een bestuurder lichtgewond geraakt. Hij botste op een andere auto die vanuit een privéparking de weg kwam opgedraaid.

Het ongeval gebeurde rond 21:00 uur donderdagavond vlak voor het kruispunt van de Kortrijkseweg (N43) met de Schoolstraat. Daar bevinden zich enkele appartementen met een privéparking waarvan de uitrit uitgeeft op de hoofdweg. Een zwarte Kia wou op die manier de N43 opdraaien maar werd aangereden door een grijze Volkswagen die richting Harelbeke reed.

Beide wagens raakten zwaar beschadigd door het ongeval. De Volkswagen werd weggeslingerd tot aan de overkant van de weg. De bestuurder werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Beide voertuigen verloren door het ongeval ook heel wat olie. De brandweer kwam ter plaatse om de brokstukken op te ruimen en het wegdek te reinigen. De betrokken auto’s zijn wellicht rijp voor de schroothoop en moesten getakeld worden.

Tijdens deze werken was de N43 geruime tijd afgesloten in beide richtingen. De verkeershinder bleef beperkt.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier