Nieuw seizoen ‘B&B zoekt lief’ kent trieste start: Diksmuidse Kurt is overleden

Patricia kreeg in de eerste aflevering het bezoek van Kurt, die nu onverwacht is overleden. © VTM
Bert Vanden Berghe

De ingetogen Kurt, die in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘B&B zoekt lief’ naar Curaçao trekt om er het hart van de Brugse Patricia te veroveren, is overleden. Dat meldt VTM.

Vanavond start het nieuwe seizoen van ‘B&B zoekt lief’. Daarin gaat onder meer projectmanager Patricia Brunswyck (40) uit Curaçao op zoek naar iemand om haar leven mee te delen. Zo krijgt ze in de eerste aflevering het bezoek van Kurt Myny (53) uit Diksmuide, maar de eerste gesprekken lopen niet al te vlot. Wanneer Kurt zich meermaals van naam vergist, zorgt dat voor enkele ongemakkelijke momenten…

De televisiezender meldt echter het onverwachte overlijden van de man. “Namens VTM betuigen we ons oprechte medeleven en steun aan zijn familie en vrienden”, klinkt het in een persbericht. Het zou gaan om een hartfalen. In samenspraak met de familie werd er beslist om de aflevering toch uit te zenden, ook omdat hij er volgens VTM positieve herinneringen aan overhield.

Vrijdag wordt er afscheid genomen van Kurt in Diksmuide. Hij woonde in Torhout en werkte als verpleegkundige. In zijn vrije tijd zette hij als trainer zijn schouders onder voetbalploeg G-Black Devils United uit Jabbeke dat hij mee oprichtte. Verder speelde hij ook bij toneelkring Bouckhout in Wingene. Hij was ook de trotse vader van twee dochters.

Ook namens de redactie wensen we veel sterkte aan familie en vrienden.

Nieuw seizoen van B&B Zoekt Lief: vanaf maandag 24 juni, van maandag tot donderdag om 20 uur bij VTM.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier