Vermaarde preparé van Mazure is terug: vanaf zaterdag verkrijgbaar bij Supermarkt Spegelaere

De vermaarde preparé van Charcuterie Mazure verdwijnt dan toch niet voor eeuwig in de kluis. © Facebook
Redactie KW

De vermaarde preparé van Charcuterie Mazure in Oostende verdwijnt dan toch niet voor eeuwig in de kluis. Supermarktketen Spegelaere kondigt aan dat de lekkernij vanaf vrijdag 27 september bij hen verkrijgbaar is.

Eind augustus was het breaking news in Oostende: de aloude charcuteriezaak Mazure in het begin van de Kapellestraat hield het onverwacht voor bekeken. De zaak bestond al sinds 1955 en had naam en faam in Oostende. Vooral de preparé was tot ver over de grenzen van Oostende bekend. Hoewel het recept aanvankelijk voorgoed in de kluis zou verdwijnen, krijgen inwoners van Oostende en omstreken nu toch de kans om van de delicatesse te genieten.

Lange wachtrijen

Vanaf vrijdag is de preparé van Mazure verkrijgbaar bij de supermarkten Spegelaere in Oostende, Oudenburg, Jabbeke en Eernegem. Dat kondigt Woody Sweetlove – samen met zijn moeder Michèle Mazure en broer Douglas zaakvoerder bij Mazure – aan op de sociale media van Supermarkt Spegelaere. In de laatste dagen van Charcuterie Mazure stonden rijen klanten aan te schuiven om nog een potje preparé op de kop te tikken. Benieuwd of er ook zo’n wachtrijen zullen staan aan de Supermarkten Spegelaere.

“Dit befaamde product, geliefd om zijn authentieke smaak en ambachtelijke bereiding, is een absolute must-try voor fijnproevers”

“Dit befaamde product, geliefd om zijn authentieke smaak en ambachtelijke bereiding, is een absolute must-try voor fijnproevers. We zijn ontzettend blij dat we onze klanten de legendarische americain preparé uit 100 procent Belgisch rundsvlees van Woody Sweetlove kunnen aanbieden”, aldus Kristof Spegelaere. “Deze samenwerking past perfect binnen onze visie om enkel de beste producten in onze winkels aan te bieden. We streven ernaar om onze klanten steeds opnieuw te verrassen met unieke en exclusieve producten.”

Naast de preparé biedt Spegelaere ook twee heerlijke patés van Woody Sweetlove aan: de robuuste boerenpaté en de verfijnde paté met appels en calvados.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier