Reisbureau Neckermann verhuist naar nieuwe locatie in Ieper: “Betere zichtbaarheid is grote troef”

Frederik Dumelie helpt je zoeken naar een onvergetelijke vakantie. © EG
Erwin Gabriëls
Erwin Gabriëls Medewerker KW

Het reisbureau Neckermann in Ieper is op vrijdag 8 maart verhuisd naar de Boterstraat 42. Verantwoordelijke Frederik Dumelie en collega’s Guigielmo Cauwelier en Anja Decrock ontvangen je er hartelijk.

Neckermann is al 40 jaar een vaste waarde in de reissector. Het reisbureau biedt reiservaringen aan met een uitgebreid aanbod aan vakantieopties, variërend van adembenemende vliegvakanties tot exotische vakanties, sfeervolle citytrips, idyllische vakantiehuizen, en nog veel meer. En voor die spontane reislustige momenten heeft Neckermann altijd een passende last-minute vakantie klaarstaan.

Betere zichtbaarheid

“Sinds de jaren ‘90 was het reisbureau gevestigd in de Stationsstraat”, vertelt Frederik Dumelie, die in 1997 in dienst kwam en een hogere opleiding toerisme volgde. “Zes jaar geleden verhuisden we naar de Boterstraat 40. Nu deed zich een opportuniteit voor om in het pand naast het huidige in te trekken. De zichtbaarheid van het reisbureau wordt vergroot, zodat we meer de aandacht van de reislustige trekken.”

De reisindustrie kende door de coronaperiode moeilijke jaren, maar het reizen zit weer in de lift. “Het leven is duurder geworden, maar mensen willen opnieuw reizen”, vervolgt Frederik.

Cruises in de lift

“Men vindt het weer belangrijk om een gezonde balans tussen werk en ontspanning te vinden. Ons opzet is om de mensen te begeleiden in hun zoektocht naar een geslaagde vakantie. Service, vriendelijkheid en luisterbereidheid zijn onze aandachtspunten. We kijken ernaar uit om de vakantieganger te verwelkomen en te helpen bij het plannen van een onvergetelijke vakantie.” (EG)

Info: Neckermann, Boterstraat 42 Ieper, 057 20 85 83, ieper@neckermann.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier