Kinepolis opent drive-in cinema in Plopsaland De Panne tijdens paasvakantie

© Belga
© Belga
Redactie KW

Kinepolis en Plopsaland De Panne openen tijdens de paasvakantie een drive-in cinema in Plopsaland. Dat meldt Kinepolis vrijdag. Van 1 tot en met 17 april kunnen toeschouwers vanuit hun wagen films volgen op groot scherm op de parking van het pretpark. Organisatoren willen daarmee een coronaproof alternatief voorzien nu de bioscopen gesloten zijn.

Na de eerste editie van Kinepolis On Tour afgelopen zomer, komt Kinepolis tijdens de paasvakantie met de drive-in cinema naar Plopsaland De Panne. Dagelijks worden drie à vier filmvertoningen voorzien. Daarnaast wordt ook een filmmarathon gehouden en gaat ook de nieuwste K3-film er in première.

Toeschouwers kunnen coronaproof vanuit de auto de films volgen. Tickets worden vanaf vrijdag 12 maart verkocht per auto. Tijdens de film kunnen mensen vanuit de auto online eten en drinken bestellen en betalen. Dat wordt tot aan de auto geleverd.

On tour

“Bij Kinepolis zijn de deuren al maanden gesloten en op deze manier kunnen wij het publiek toch een leuke filmbeleving bieden”, zegt Anneleen Van Troos, woordvoerster bij Kinepolis.

“Er is echt nood aan leuke activiteiten buitenshuis tijdens de paasvakantie. Met Kinepolis On Tour komen we hieraan tegemoet, in alle veiligheid en in de unieke setting van Plopsaland De Panne.”

Wie na de film geen zin heeft om naar huis te gaan, kan blijven overnachten in het gloednieuwe Plopsa Hotel .

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.