Pop-up ‘Bar Roger’ opent deuren in De Haan: “Hommage aan de gastvrijheid, vriendschap en familie”

© WK
Wim Kerkhof
Wim Kerkhof Medewerker KW

Aan het Koninklijk Plein in De Haan opende Bar Roger zopas de deuren. De pop-up is een initiatief van Thierry Van Rijswijck en Vanessa Joye van Brasserie Paname in De Haan en Kevin Beirens en Marion Ingelaere van Histoires D’O uit Oostende.

De naam is een ode aan Kevin’s grootvader Roger Beirens en Vanessa’s oom Roger Joye. Het pand, waar vroeger de bekende speelgoedwinkel Chantecler gevestigd was, is ook eigendom van de familie Joye. Bar Roger vergast zijn bezoekers op een authentieke sfeer, lekkere cocktails, barfood en bieren.

Hendrick’s Gin Neptunia

“Dit alles overgoten met de typische zomerse ambiance van dit pittoreske badplaatsje. We willen hier met Bar Roger – een hommage aan de gastvrijheid, vriendschap en familie – een echte meerwaarde brengen deze zomer, met Hendrick’s Gin Neptunia die voor een uitzonderlijke beleving zal zorgen. We zien dat het nu al bij veel mensen begint te leven”, klinkt het.

De gevel roept de roemrijke belle époque op, het op maat gemaakte interieur en de setting zijn een knipoog naar strand en zee. Het grote zonneterras staat dan weer garant voor genieten en zwoele avonden. “We blijven al zeker open tot eind september, en als het goed marcheert, zit er misschien wel meer in. Dit is hoe dan ook een triple A-locatie, vlot bereikbaar én prachtig gelegen”, klinkt het nog.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.