https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Maand lang activiteiten in Zomerbar@Sparta in Zwevegem

De trekkers van Zomerbar@Sparta met vlnr Wim De Leeuw, Christophe Vermeersch, Johan Dewitte, Johan Depraetere, voorzitter Koen Ameye en Bart Beyaert.©Geert Vanhessche GVZ
De trekkers van Zomerbar@Sparta met vlnr Wim De Leeuw, Christophe Vermeersch, Johan Dewitte, Johan Depraetere, voorzitter Koen Ameye en Bart Beyaert.©Geert Vanhessche GVZ
Redactie KW

De Rode Duivels aanmoedigen op groot scherm kan over twee weken ook op de voetbalterreinen van Sparta Heestert. De club organiseert een zomerbar, waar naast voetbal kijken nog andere activiteiten op het programma staan.

Het is een publiek geheim dat Sparta Heestert een levendige voetbalfamilie is met een groep enthousiaste medewerkers en bestuursleden. “Nu we het coronabeestje een beetje onder de knie lijken te krijgen, en de vaccinatiecentra op volle toeren draaien, willen we niet bij de pakken blijven

Net zoals bij zowat alle andere sportverenigingen lag de werking er nagenoeg stil. Dit laat zich ook financieel voelen. “Gelukkig hebben we een goed financieel beheer en trouwe sponsors. We hebben trouwens besloten om de sponsorovereenkomsten volgend seizoen gewoon te laten doorlopen. Niettemin niet onbelangrijk was de financiële steun vanuit de gemeente.”

De voorzitter was bovendien blij te kunnen melden dat er een gunstige regeling werd uitgewerkt voor de lidgelden voor komend seizoen.

Zomerbar

Van vrijdag 11 juni tot en met zondag 12 juli organiseert de club een EK Zomerbar@Sparta. Die zal elk weekend open zijn op vrijdag vanaf 17 uur, op zaterdag vanaf 14 uur en de zondag vanaf 11 uur. Uiteraard ook met de matchen van de Rode Duivels.

Wie er wil supporteren voor de Rode Duivels dient wel vooraf in te schrijven. “We kunnen op een veilige manier plaats bieden aan 200 mensen. Er kunnen tafels voor vier personen gereserveerd worden aan 40 euro per wedstrijd. Wie de drie voorronden en de finale komt, betaalt 120 euro. Daarbij zijn telkens twee consummaties en een pak friet inbegrepen.”

Volgens de voorzitter zijn er naast het voetbal op groot scherm nog andere zaken te beleven. “Zo hebben we een uitgestippelde wandeltocht van 7,2 km en twee fietstochten van ongeveer 20 km. Telkens met start een aankomst aan onze zomerbar. Verder plannen we nog een quiz en filmvoorstellingen. Best dus de website van Sparta Heestert in het oog houden.”

(GVZ)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten