De interieurtips van de schoonheidsspecialiste

© WK
© WK
Wim Kerkhof
Wim Kerkhof Medewerker KW

Stephanie Deleye (31) en Damien Amys (40) bedachten samen een apart winkelconcept. In Stephanies nieuwe schoonheidssalon Onyx kan de klant dankzij Damien wat wooninspiratie opdoen tijdens de behandeling.

“Damien zat hier eerst met Maurice Deco maar verhuisde naar een ruimer pand iets verderop in de straat, Visserstraat 46”, zegt Stephanie. “Zelf kom ik van de De Smet de Naeyerlaan, waar de handelshuur afliep. Nu heb ik mijn intrek genomen in de Vissersstraat 54.”

Permanente make-up

De interieurstukken in haar praktijk zijn te koop. “We delen niet alleen een etalage maar ook de kosten. Damien gebruikt mijn praktijk als extra toonzaal voor zijn winkel. In ruil daarvoor krijg ik een sfeervol, huiselijk interieur dat regelmatig wisselt. We sturen ook geregeld klanten naar elkaar door”, klinkt het. Stephanie begon op 15-jarige leeftijd in het schoonheidsinstituut van haar mama in Brugge.

“Zelf ben ik heel kleinschalig begonnen, maar uiteindelijk werd mijn vorige salon in de De Smet de Naeyerlaan dus toch wat te klein. Ik volg binnenkort ook een opleiding voor permanente make-up”, vertelt Stephanie. “Ik ben Damien enorm dankbaar. Zijn aanbod was een kans die ik niet kon laten liggen. Samen hebben we dit pand een fantastische nieuwe look gegeven. Leuk dat m’n klanten mij trouw zijn gebleven, ik ontvang ze in mijn nieuwe salon met open armen.” (WK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.