Carla en Wim openen Leonidaswinkel in Oostkamp

Wim en Carla in hun nieuwe winkel: klaar voor de klanten!© foto GST
Wim en Carla in hun nieuwe winkel: klaar voor de klanten!© foto GST
Redactie KW

Carla D’hoore en Wim Van Den Broeck uit Maldegem openen zaterdag 10 april hun Leonidaswinkel in de Kortrijksestraat: “Voor momenten van geluk.”

Carla D’hoore is 54 jaar en gooide zeven jaar geleden, na een carrière van 25 jaar als ziekenhuisverpleegkundige, het roer volledig om. Ze begon samen met haar dochter Kimberley en haar man Wim Van Den Broeck (57) met de uitbating van de Leonidaswinkel in Knokke.

“Maar nu willen mijn man en ik ons chocoladeavontuur voortzetten in Oostkamp. Daarmee ontvluchten we een beetje de drukte van de winkel in Knokke: het werd te zwaar om die te runnen met ons drieën. Dus hebben we de kans gegrepen, toen de winkel hier vrijkwam.”

“Oostkamp is een levendige gemeente, met veel economische mogelijkheden. De winkels liggen in het centrum, niet aan de rand of langs de uitvalswegen. De handelaars zijn heel goed bereikbaar, wat toch een meerwaarde is, zowel voor ons als voor de klanten.”

Verwennen en luisteren

“Ik vind het heerlijk om mensen te verwennen. Wij kunnen met ons Leonidasgamma en onze geschenken vele geluksmomenten brengen. Naast de verkoop vind ik het ook belangrijk om sociaal actief te zijn en te luisteren naar wat de mensen te vertellen hebben.”

Carla en Wim hebben in hun gamma ongeveer honderd soorten pralines, die worden vervaardigd uit honderd procent plantaardige producten en vrij zijn van kleurstoffen en palmolie. Maar ze hebben ook een ruim assortiment van chocoladetabletten, Leonidaschoco, truffels, studentenhaver, orangettes , zeevruchten, … kortom, voor elk wat wils. Ook de ambachtelijke koekjes zijn een streling voor de tong. Met al die producten creëert Carla ook allerlei geschenken, leuke en kleurrijke pakketten naar ieders budget.

Proevertje en punten

Carla en Wim kijken uit naar de kennismaking met hun klanten in Oostkamp en bieden hen een geschenkje aan: “Een proevertje, én dubbele spaarpunten op de Joyn-klantenkaart. Dat bieden we aan tot eind april.” (GST)

De winkel is open van dinsdag tot zaterdag, van 9.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18 uur. Telefonisch bestellen kan op 050 73 71 31.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier