JYSK opent vestiging in Ieper

De medewerkers van JYSK Ieper brengen alles in gereedheid voor de grote opening. (foto EF)
Redactie KW

Op woensdag 19 juni opent JYSK een nieuwe winkel in Ieper. De internationale winkelketen vestigt zich in de vroegere gebouwen van speelgoedwinkel Fun op het winkelcentrum aan de Rijselpoort.

JYSK is een internationale winkelketen met Scandinavische roots die alles voor in en rond het huis verkoopt. Wereldwijd hebben ze meer dan 3.400 winkels in 48 landen. De komende jaren willen ze nog verder doorgroeien in België en de ambitie is om minimaal 125 winkels te bezitten in ons land. De vestiging in Ieper wordt de zestigste.

Ex-medewerkers Fun

“We zijn verheugd te kunnen meedelen dat er drie ex-medewerkers van het failliete Fun bij ons in dienst zijn getreden”, aldus Nick Möller van de persdienst van JYSK. “In totaal telt JYSK Ieper straks een tiental medewerkers. Deze locatie was voor ons ideaal qua formaat en zichtbaarheid om onze collecties op een zo goed mogelijke manier te presenteren. De ruim duizend vierkante meter wordt ingericht volgens ons nieuwste winkelconcept. Er worden drie grote voorbeeldkamers ingericht volgens de laatste trends en collecties. Er komt een grote matrasstudio, waar klanten producten kunnen uitproberen en advies krijgen van professioneel opgeleide medewerkers. Ons aanbod bestaat onder meer uit bedden, boxsprings, matrassen, (tuin)meubelen en woonaccessoires.”

“Een winkel in Ieper mocht niet ontbreken”, vult districtmanager Tiffany De Bleeckere aan. “Voor ons was het een must om een vestiging in het retailpark Rijselsepoort te openen. Het is een belangrijk winkelgebied voor de inwoners van de Westhoek. Toen de plaats van Fun vrij kwam, hoefden we niet lang na te denken.”

JYSK Ieper opent op woensdag 19 juni en ze vieren de opening vanaf 9 uur met een koffiekar, koeken en muziek. Ook zijn er verschillende openingsacties, met kortingen die wel oplopen tot 70 procent. (DT)

JYSK, op het winkelcentrum Rijselsepoort 33 in Ieper, zal van maandag tot en met zaterdag geopend zijn van 10 tot 18.30 uur, op zaterdag tot 18 uur.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier