Jennifer Felix opent schoonheidssalon in Kemmel

Jennifer in haar nieuwe beautysalon. © EF
Redactie KW

Jennifer Felix heeft in Kemmel haar schoonheidssalon JL Beauty geopend. Jennifer was in 2021 nog kandidate om Miss België te worden. Ze werd uiteindelijk verkozen tot Miss Publiek en tweede eredame van West-Vlaanderen.

Jennifer is geboren in Boa Vista, in het noorden van Brazilië, waar ze ook opgroeide samen met haar ouders Néa en Jean-Luc Felix en haar broer Olivier. In haar praktijk op de Dries 2 biedt ze de klanten een kwaliteitsvolle behandeling aan, zoals een ontspannende massage, gelaatsverzorging, kunstnagels, make-up, ontharing, lashlifting, browlamination en wimpers extensions. “Ik werk met kwaliteitsvolle producten, en hou rekening met je huidtype en/of allergieën.”

Browlamination is een nieuwe behandeling. “De wenkbrauwhaartjes worden in de juiste richting geplaatst met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken de wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft zes tot acht weken zichtbaar.”

Jennifer volgde haar studies in Syntra West in Kortrijk. “Dat was een voltijdse dagopleiding, en na mijn studies heb ik extra opleidingen en specialisaties gevolgd.” Aan haar deelname aan Miss België heeft Jennifer alleen maar mooie herinneringen. “Nu doe ik nog altijd modelwerk. Voor mij is het belangrijk om er goed uit te zien, ik ben heel graag in de wereld van de schoonheid en help graag om andere mensen te verzorgen en hun zelfzekerheid te stimuleren.”

Verpleegkunde

Na haar middelbare studies startte Jennifer eerst een opleiding verpleegkunde. “De jaren waarin ik dat volgde, vielen in de coronaperiode, iets nieuws voor heel de wereld. Het was niet gemakkelijk voor de studenten die hun eerste stage al direct in zware omstandigheden moesten beginnen, vooral met al het verlies van levens. Ik deed de job heel graag, maar ik had het moeilijk om mensen te zien sterven door dat verschrikkelijke virus.” (MDN)

JL Beauty, Dries 2 in Kemmel. Open van maandag tot zaterdag, van 9 tot 18 uur.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier