Gullegem krijgt totaal gerenoveerde Carrefour Market: “Versheid is het toverwoord”

Joke en Wout in hun nieuwe winkel. © GF
Redactie KW

Carrefour Market in Gullegem heropende op 20 september na een grondige renovatie: een slagerij met bediening, een kraakverse bakkerij en een groot assortiment lokale producten zorgen voor een heerlijke klantenbeleving.

Uitbaters Wout Lormans en Joke Sap verwelkomen klanten in een totaal gerenoveerde zaak van 873 vierkante meter. De winkel, die van 17 augustus tot 19 september gesloten was voor renovatie, biedt een compleet assortiment dat past bij het nieuwe generatieconcept van Carrefour. De nadruk ligt op ambacht met verse en lokale kwaliteitsproducten.

De franchisepartners Wout en Joke zijn geen onbekenden. Dit is namelijk de tweede winkel van Joke, na de Carrefour Market in Aalter. Wat heeft haar aangespoord om dit nieuwe avontuur aan te gaan? “De ambitie om een uitstekende ambachtelijke slagerijservice te ontwikkelen en een aanbod van hoogwaardige producten te bieden dankzij vakmanschap”. Ook de ligging dichtbij de terreinen van voetbalclub FC Gullegem, waar op zaterdag veel tornooien voor kinderen plaatsvinden, en op amper 850 meter van het provinciaal domein Bergelen, waar klanten bij een winkelbeurt ook kunnen profiteren van het groene kader, zijn volgens haar een grote troef.

Lokale producten

Carrefour Market Gullegem onderscheidt zich door zijn ruime gamma lokale producten, met gerenommeerde merken als Grootmoeders Koffie, Wevelgemse koekjes, Puur Patat, pannenkoeken van Dries en bieren als Gulden Spoor en Martha. Daarnaast heeft de zaak een breed assortiment aan huismerken, biologische en vegetarische opties.

De bakkerij heeft een ware transformatie ondergaan: nu rijzen de pistolets en baguettes ter plaatse voor ze worden gebakken, wat een ongeëvenaarde versheid garandeert. Het assortiment is ook uitgebreid met kroketten van ’T Werfke, balletjes van Balls and Glory en een huisselectie van wraps, poke bowls en opgeklopte yoghurt.

Voor de vleesafdeling staat Ronnie garant: met lokaal gekweekt rundsvlees en andere kwaliteitsvleeswaren geserveerd aan de toonbank, vergezeld van smakelijke bijgerechten en gerechten in de traiteurafdeling. De charcuterie wordt ter plaatse gesneden en verpakt voor een optimale versheid. De winkel biedt een scala aan handige diensten, een parking voor 40 wagens en een CO2-vriendelijk koelsysteem plus zonnepanelen. (AV)

Carrefour Market Gullegem, Schuttershoflaan 1, is open elke weekdag en zaterdag van 8.30 tot 19 uur en op feestdagen van 8.30 uur tot 18 uur. Op zondag is de zaak gesloten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier