Frederick Verhaeghe uit Emelgem opent demo- en belevingsruimte voor kunstgrassen

Frederick Verhaeghe van kunstgrassen Mon Ver't. (foto Frank) © Frank Meurisse Frank Meurisse
Redactie KW

Frederick Verhaeghe (44) opent op zaterdag 23 maart zijn Kunstgrassen MON VER’t-atelier in de Baronstraat 133 in Emelgem, op de site Coffez. Hij is assistent-architect van opleiding en is in het dagelijks leven actief als vertegenwoordiger bij een bedrijf dat producten voor gevelreiniging en -restauratie produceert, maar met kunstgrassen MON VER’t bewandelt Frederick voortaan een extra carrièrepad. “Mijn schoonvader Hedwig Vanmarcke had destijds een bedrijf in de textielsector dat de laatste tiental jaar, voor hij op pensioen ging, ook al kunstgras verdeelde. Vandaar dat de keuze om mijn eigen zaak te starten in het verdelen en plaatsen van kunstgras, snel gemaakt was.”

vaste stek

Frederick is al sinds juni 2022 officieus bezig, maar op 23 maart volgt de officiële opening van de zaak. Iedereen kan er van 11 tot 17.30 uur een kijkje komen nemen. “In het verleden stond ik met het bedrijf al op de handelsbeurs in Ingelmunster en onlangs op de Bouwbeurs in Expo Roeselare, maar voortaan zullen mensen ook terecht kunnen op een vaste stek in de Baronstraat 133 in Emelgem, waar ik een toffe demo- en belevingsruimte heb ingericht.”

“In het verleden was Pure Nature Chocolates er nog actief, voortaan kan je er dus een mooie selectie kwalitatieve kunstgrassen van Belgische kwaliteit komen bewonderen. Die zijn al langer aan een opmars bezig en kennen heel wat voordelen. Ze zijn onderhouds- en gebruiksvriendelijk, bestand tegen alle weersomstandigheden en je hebt het hele jaar door een mooi en fris gazon om van te genieten.”

“Nu de zomers steeds droger worden en er al geregeld eens een sproeiverbod is, is gewoon gras verzorgen geen evidentie meer. Ook voor wie niet veel tijd heeft om zijn gazon te onderhouden, is kunstgras een mooi alternatief. Verder kan het ook handig zijn als decoratie-element bij handelaars. Zo heb ik recent kunstgras geleverd voor de lente-etalage van snoep- en chocoladewinkel De Sneukeling in Ingelmunster. Ook tennisclub De Schakel maakt er gebruik van op zijn terras. De mogelijkheden zijn dus zeer uitgebreid.” (vadu)

Meer info op www.kunstgrassenmontvert.be.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier