Feestkoffers voor elke gelegenheid in Zwevezele

(foto Nele)
(foto Nele)
Redactie KW

Isabel Eggermont (46) is de dame achter Spruiters feestkoffers. Ze steekt feestkoffers voor elke gelegenheid in elkaar. Aan de hand van een leuke feestkoffer wil ze mensen en kinderen in hun eigen huis of tuin laten genieten van hun feest.

“Ik ben een creatieve duizendpoot die heel graag knutselt”, vertelt Isabel. “Feestjes organiseren voor mijn twee kinderen vond ik altijd al heel leuk en zelfs uitdagend. Ik ben mama van twee dochters, Merle (17) en Jutta (14). Nu mijn kinderen groter zijn, zag ik de kans om mij toe te spitsen op het in elkaar steken van feestkoffers. Ik wilde mijn passie verder uitbouwen.”

“Beroepshalve ben ik verpleegkundige. Ik werk in Dominiek Savio in Gits en in Rollegem-Kapelle bij het kleinschalig dagcentrum ‘t Ferm voor mensen met een beperking. Via de extra opleiding zelfzorg ontdekte ik dat we voor onszelf moeten zorgen en doen wat we graag doen. Met mijn feestkoffers is dat echt het geval in een ontspannend kader.”

Verschillende koffers

“De naam Spruiters is ontstaan uit een mop. Mijn dochter vertelde toen ze nog klein was een mop ‘ het is groen en zit op een paard’ . Het antwoord was spruiter. Heel grappig, maar zo kwam onze groepsnaam tot leven. Toen we deelnamen aan een quiz of spel en we moesten een naam bedenken, kwam team Spruiter telkens naar boven. Het doet nu opnieuw dienst bij de feestkoffers.”

“De feestkoffer is een kant-en-klare koffer met leuke spelletjes, verkleedkledij en activiteiten. Er zijn vier soorten koffers beschikbaar. De themakoffer, de kidskoffer, de familiekoffer en de koffer voor volwassenen. Door het ruime aanbod komt iedereen aan bod, zowel groot als klein.”

Legokoffer

“De themakoffers doen het heel goed. Dat kan gaan over sprookjes, circus, topmodel, verjaardag, communie en noem maar op. De koffer wordt in elkaar gestoken volgens de wens van het kind of de klant. Momenteel ben ik ook bezig met een Legokoffer, maar die is nog niet af. Mijn twee dochters helpen hier graag aan mee. De doelstelling van de feestkoffers is mensen te laten genieten van hun feest thuis of in eigen tuin. Door de kant-en-klare koffer kan dit zeker. De koffer mag nadien één week gehouden worden, zodat gezinsleden er na het feest nog extra kunnen van genieten. Er kunnen ook tal van spelmaterialen gehuurd worden”, besluit Isabel Eggermont.

(NS)

Spruiters Feestkoffers is te vinden op de Facebookpagina. Daar kan je foto’s en de nodige uitleg vinden van de verschillende koffers. Isabel contacteren kan via 0472 97 17 79.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier