Eerste 300 klanten van Delhaize St. Rochus krijgen gratis boeket of een gratis biertje

Ook Linda Deputter werd letterlijk in de bloemetjes gezet © MD
Margot Demeulemeester
Margot Demeulemeester Stadsreporter Kortrijk

Nu Jeroen Demeersseman (35) en Shalane Vandemaele (35) Delhaize St. Rochus hebben overgenomen, gaan de deuren ook op zondag open van 7.30 tot 12 uur. Die wijziging lieten de zelfstandige uitbaters niet onopgemerkt voorbij gaan. Tijdens de eerste zondagopening op 26 mei werden de eerste 300 klanten getrakteerd op een attentie.

Voor de vroege Delhaizeklanten werd op zondagvoormiddag 26 mei hun bezoek aan de zelfstandige supermarkt aan de Loofstraat feestelijk afgesloten. Ze kregen een gratis flesje Ypra – blond bier van Brouwerij Omer Vander Ghinste – of dochter Anna-Lou (8) overhandigde hen met een gratis boeket. Eén van hen is Linda Deputter. Ze woont in de Monseigneur De Haernelaan en bezoekt twee keer per week de winkel. “Het is een leuke verrassing”, zegt de vroege vogel, blij met de gewijzigde openingsuren.

“Deze ochtend stonden al heel wat mensen te wachten aan de deur”, zegt Jeroen. “Zondag heerst er een andere vibe. Er zijn geen andere taken, dus we kunnen ons 100 procent focussen op de klanten.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier