Dylan nieuwe zaakvoerder Verspaleis Normat

Dylan Lems (25) is het nieuwe gezicht van Verspaleis Normat. (foto BC)
Dylan Lems (25) is het nieuwe gezicht van Verspaleis Normat. (foto BC)
Bieke Cobbaert

Dylan Lems (25) is de nieuwe zaakvoerder van Verspaleis Normat langs de Koningin Astridstraat en tegenover de markt in Veldegem.

Dylan is afkomstig uit Oostende, maar woont al een tijdje in Veldegem. “Mijn vriend Angelo Janssens baat sfeer- en eetcafé De Zevende Hemel uit, hier twee panden verder. Ik heb enkele maanden met hem meegeholpen, maar ik voel me toch geen honderd procent een horecamens”, begint Dylan.

“Verspaleis Normat stond over te nemen en ik heb mijn kans gewaagd. De zaak heeft de voorbij 15 jaar een stevige reputatie opgebouwd dankzij de schoonzussen Peggy en Anja. Ik ben dan ook van plan om diezelfde weg te blijven volgen, maar ook mijn eigen accenten te leggen. Ik blijf samenwerken met vaste leveranciers zoals voor het fruit en de groenten. Ook het versgebakken brood blijf ik dagelijks in alle vroegte ophalen bij Bakkerij Kris & Sandy uit Snellegem.”

Dylan heeft de voorbije jaren heel wat ervaring opgebouwd. “Ik werkte in verschillende vestigingen van de Lidl aan de kust en in Brugge. Ik weet dus wel wat het is om in een winkel te werken, toch is dit nog helemaal anders. Ik zal mij 200 procent geven.”

Normat is van dinsdag tot vrijdag open van 6.30 tot 18 uur, op zaterdag van 6.30 tot 17 uur en op zondag van 6.30 tot 12 uur.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten