Dovy opent grootste toonzaal in Roeselare

De grootste toonzaal van de groep werd deze week geopend. © SB
Peter Soete

Dovy telt momenteel 40 toonzalen, 39 in België en een in Frankrijk. De gloednieuwe toonzaal in Roeselare langs de Brugsesteenweg 381 opende officieel de deuren op 17 september. Het is meteen de grootste toonzaal van de groep.

Op 1 mei 1980 kwam Dovy Keukens op de markt en 44 jaar later telt Dovy 39 toonzalen in België, een in Frankrijk, een fabriek van 56.000 m2 in Roeselare en 650 professionele werknemers. De visie van 44 jaar geleden blijft nog altijd behouden: keukens bouwen van zeer hoge kwaliteit aan een betaalbare prijs door het uitschakelen van tussenpersonen en het rechtstreeks leveren van fabrikant naar klant.

Nu breekt er een volgende mijlpaal aan in de geschiedenis van Dovy. Op 17 september openden de deuren van een splinternieuwe toonzaal langs de Brugsesteenweg 381 in Roeselare. De nieuwe toonzaal telt maar liefst vijf verdiepingen en heeft een oppervlakte van 2.500 m2. Hier vinden klanten maar liefst 85 keukenmodellen, zorgvuldig samengesteld volgens de nieuwste trends in kleuren, materialen en technologieën.

Professionele keukenconsultants staan klaar om de klanten met raad en daad bij te staan bij de keuze van hun nieuwe keuken. Nieuw is dat elk keukenontwerp in 3D geprojecteerd kan worden op een heel groot scherm. Dat is voor de klant een sensationele ervaring om zijn toekomstige keuken virtueel te bekijken. Het lijkt alsof hij er middenin staat.

Demonstraties

In de nieuwe toonzaal staan er drie demonstratiekeukens opgesteld. Elke demokeuken is uitgerust met de recentste toestellen van AEG, Siemens en Miele. Deze keukens zijn specifiek bedoeld voor kookdemonstraties. Op zaterdag 21 september start Siemens met een kookdemo (13 tot 17 uur), gevolgd door AEG op zondag 22 september.

Ellen Vauterin volgt op zaterdag 28 september en op zondag 29 september is het de beurt aan Peter Van Asbroeck. Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober is er een groot belevingsweekend van de klant (11 tot 17 uur) gepland met tal van proevertjes (Glaces Poland, brouwerij Triporteur en De Kaasconnaisseur). Op zondag 13 oktober is er een kookdemo van Thermomix. Michiel kookt op zondag 20 oktober en de rij wordt afgesloten met een kookdemo van AEG op zondag 27 oktober.

De opening valt samen met de opendeurdagen in september en daarom kunnen de klanten genieten van de actie: 1/4 van de keuken gratis. Extra acties zijn een gratis AEG-toestel bij bestelling van een keuken en de automatische deelname aan ‘Win uw keuken’.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier