B&G verzekeringen viert 20 jaar met alle klanten

© (Foto Nele)
© (Foto Nele)
Redactie KW

B&G verzekeringen is in feeststemming. Het team achter de verzekeringsgroep met vijf kantoren viert het twintigjarig bestaan. Zaakvoerder Philip Gryspeert: “Deze verjaardag willen we samen met al onze klanten vieren. Er komt een ludieke actie, met leuke prijzen.”

“Na het behalen van mij licentiaatsdiploma Toegepaste Economie ging ik aan de slag als verzekeringsinspecteur bij de maatschappij De Vaderlandsche”, vertelt Philip. “Als inspecteur was ik veertien jaar lang de schakel tussen de maatschappij en de makelaar. In juni 2001 nam ik samen met mijn collega-inspecteur Stef Barbier het toenmalige BBL-bankkantoor op het Marktplein van Zwevezele over. Stef nam het bankverhaal onder zijn hoede, en ik legde de focus op de verzekeringen. De naam B&G kwam tot leven. De officiële juridische scheiding tussen de bankactiviteit en de verzekeringsactiviteit vond plaats op 2018. De activiteiten deden het goed, de klanten namen toe en waren tevreden over de werking. Door de jaren heen kwamen er steeds kantoren bij.”

De B&G-groep heeft nu vijf kantoren. In 2017 was er een overname van het kantoor in Pittem. Vorig jaar traden de kantoren in Meulebeke en Roeselare toe tot de groep. “Naast het centrale kantoor op het Marktplein in Zwevezele, is er een kantoor in de Pastorijstraat”, zegt Philip. “We hadden op het Marktplein te weinig plaats, vandaar.”

Foto’s inzenden

Philip blikt bij de twintigste verjaardag van zijn onderneming ook met plezier even terug: “In de loop der jaren is er heel wat veranderd, met heel wat modernisering. Toen we tien jaar bestonden, deden we een stickeractie, en ik kan eerlijk zeggen dat ik af en toe nog een wagen voorbij zie rijden met een B&G-sticker op de achterruit. Voor onze twintigste verjaardag gaan we een stapje verder. We willen onze vijf kantoren in de kijker zetten en gebruiken daarvoor de sociale media. Er is een oproep gelanceerd om ons een leuke foto(reeks) te bezorgen die genomen is bij minstens drie van onze vijf kantoren. Op de foto mag een groepje te zien zijn, maar één persoon kan natuurlijk ook. Wekelijks zijn er leuke prijzen voorzien, zoals een fiets-gps of een sporthorloge. Daarnaast maakt men kans op een reischeque van 500 euro. Om de sportievelingen te stimuleren hebben we een fietsroute voorzien op basis van de fietsknooppunten

. Die route kan je in meerdere etappes fietsen.” (NS)

Meer uitleg over de actie vind je op www.bg-verzekeringen.be . De actie loopt van 1 juni tot 28 augustus.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier