ALDI-winkel in Harelbeke wordt komende week in een nieuw jasje gestoken

De inrichting van de ALDI-winkel aan de Gentsesteenweg in Harelbeke wordt volledig vernieuwd. © gf
Peter Van Herzeele
Peter Van Herzeele Medewerker KW

Vandaag 10 juni sluit de ALDI-winkel aan de Gentsesteenweg de deuren om 16 uur. Er komt een nieuwe winkelinrichting die inzet op vers. De winkel heropent op zaterdag 17 juni.

De inrichting van de ALDI-winkel aan de Gentsesteenweg in Harelbeke wordt volledig vernieuwd. Voortaan zullen klanten het versassortiment onmiddellijk vooraan de winkel aantreffen. De werken voor de nieuwe inrichting duren slechts één week. Om de ombouw mogelijk te maken, sluit ALDI Harelbeke de deuren vanaf zaterdag 10 juni om 16 uur en heropent de winkel op zaterdag 17 juni.

“De nieuwe winkelinrichting zal duidelijk de nadruk leggen op het versassortiment: het krijgt een prominente plaats bij het binnenkomen in de winkel. Op die manier wil ALDI winkelen nog eenvoudiger maken voor zijn klanten”, duidt Tine De Keersmaker van Externe Communicatie van de Groep ALDI.

Versmarkt-beleving

Het versassortiment bij ALDI is de laatste jaren sterk gegroeid. De discounter biedt een uitgebreid aanbod vers vlees aan waarvan meer dan 90 procent van Belgische afkomst is. Bovendien groeide het aanbod losse groenten en fruit fors.

“Klanten vinden in de vernieuwde winkel alle verse groenten en fruit, vers vlees en verse vis onmiddellijk bij het binnenkomen van de winkel. Op die manier wordt een heuse versmarkt-beleving gecreëerd. Ook het eiland met de wekelijkse promo’s op verse groenten en fruit staat voortaan bij de ingang van de winkel”, aldus Jason Sevestre, Manager Externe Communicatie. “Door onmiddellijk vooraan de winkel onze verse groenten en fruit, vers vlees en verse vis aan te bieden kan de winkelkar meteen gevuld worden met het meest essentiële.”

De bakkerijafdeling met vers brood, afgebakken koffiekoeken en broodjes blijft aanwezig in de eerste gang. De wekelijkse promoties (de ALDI Specials) komen telkens in het midden van iedere gang.

ALDI Harelbeke heropent op zaterdagochtend 17 juni om 8.30 uur. In afwachting kunnen klanten terecht in de nabijgelegen ALDI-winkels in Kuurne, Deerlijk en Ingelmunster.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier