Stefaan Pennynck krijgt Prijs Cultuurraad uitgereikt

We zien v..l.n.r. schepen Plasschaert, bureauleden Freddy Decoo en Bob Sinnaeve, Stefaan Pennynck, bureaulid Agnes Huwel, Prijs CRO 2022 Kathelijn Vervarcke en bureaulid Antoon Catteeuw. (foto ML)
Redactie KW

Uit handen van de vorige laureate Kathelijn Vervarcke mocht de Oostendse auteur, dichter, essayist en publicist Stefaan Pennynck (60) de Prijs Cultuurraad 2023 in ontvangst nemen. In het totaal waren er 14 genomineerden.

De laureaat zelf werd voorgedragen door het August Vermeylenfonds Oostende en door Emile Smissaert. De laureaat is bureaulid van de Cultuurraad en coördinator van de Deelraad Kunst en Erfgoed. Verder is hij actief in verschillende werkgroepen, zoals de inventaris koloniale sporen in Oostende. Hij is lid van de Raad van Bestuur van de Vereniging West-Vlaamse Schrijvers en eindredacteur van hun maandelijkse nieuwsbrief. We zien v.l.n.r. schepen Plasschaert, bureauleden Freddy Decoo en Bob Sinnaeve, Stefaan Pennynck, bureaulid Agnes Huwel, Prijs CRO 2022 Kathelijn Vervarcke en bureaulid Antoon Catteeuw. (ML/foto ML)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier