Nicolas Liébaert en Debby Pfaff gaan scheiden: echtpaar zet na 22 jaar punt achter relatie

Nicolas Liébaert en Debby Pfaff zetten na 22 jaar een punt achter hun huwelijk. © BELGA
Philippe Verhaest

Nicolas Liébaert en Debby Pfaff, de oudste dochter van Jean-Marie Pfaff, gaan scheiden. Ze waren twaalf jaar getrouwd en hebben samen twee zonen: Keano (19) en Liam (18). Liébaert is van Poperinge afkomstig.

Er deden al enkele maanden geruchten de ronde en die worden nu ook bevestigd: Nicolas Liébaert (44) en Debby Pfaff (49) gaan uit elkaar. Het is de eerste keer dat de familie van stamvader en Belgisch voetbalicoon Jean-Marie met een echtscheiding geconfronteerd.

Uit respect voor hun twee zonen en familie hebben de twee beslist om geen interview of verklaringen te geven.

Schijnwerpers

De van Poperinge afkomstige Liébaert vroeg Debby in 2010 ten huwelijk op het einde van een draaidag van de docureeks De Pfaffs. Het koppel was toen al acht jaar samen en stapte in 2012 in het huwelijk. De eerder timide West-Vlaming was 22 jaar oud toen hij voor het eerst in De Pfaffs te zien was en plots alle schijnwerpers van de Vlaamse showbizz op zich gericht kreeg.

Met zijn schoonvader Jean-Marie heeft Nicolas een goeie band.
Met zijn schoonvader Jean-Marie heeft Nicolas een goeie band. © JOKE COUVREUR

Zillion

Begin 2020, net voor het uitbreken van de coronacrisis, gaf hij nog een uitgebreid interview aan KW. Daarin blikte hij ook terug op hoe Debby en elkaar hadden leren kennen. “Dat was in de Zillion in Antwerpen, in 2001”, vertelde hij vier jaar geleden.

“Ik was daar toen habitué, Debby is er maar één keer geweest. Ik had haar meteen in de gaten en ik wist direct dat ik haar hart moest veroveren. Het was alsof een engel de discotheek binnenkwam. Maar ik heb wat moeite moeten doen.”

“Eenmaal ik ze aan de haak had geslagen, heb ik ze niet meer gelost. Na die eerste keer dat ik bij haar de nacht had doorgebracht, ben ik eigenlijk niet meer vertrokken.”

Een beeld uit de beginjaren van de relatie van Debby en Nicolas.
Een beeld uit de beginjaren van de relatie van Debby en Nicolas. © KRANT VAN WEST-VLAANDEREN

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier