Roeselaarse dj Blvckprint tekent contract bij het legendarische dancelabel Bonzai Records

Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Het gaat Tom Vansteeland, ook wel bekend als Blvckprint, voor de wind. Zo heeft hij een contract getekend bij het legendarise dancelabel Bonzai Records.

“Ik ben verheugd om aan te kondigen dat ik een contract heb getekend bij het legendarische dancelabel Bonzai Records”, horen we van Tom. “Dit label heeft een rijke geschiedenis en heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de hedendaagse dance muziek, met artiesten als Yves Deruyter, Dj Ghost, Charlotte de Witte, en zelfs Dj Tiesto die hier hun releases hebben gehad.”

“Mijn eerste release is niet zomaar een nummer. Het is een remix van de jumpstyle legende Dj Furax’s ‘The Searcher’. Ik heb het nummer nieuw leven ingeblazen en er een hedendaagse twist aan gegeven, waarbij ik de oude en nieuwe stijlen samenbreng.”

“Vanaf volgende week vrijdag zal ik ook mijn eigen radioshow beginnen op Topradio. Hier zal ik wekelijks een uur lang de beste nieuwe dance tracks mixen, zodat luisteraars kunnen genieten van de nieuwste muziek in het genre.”

En alsof dat nog niet genoeg is, krijgt hij dit jaar zijn eigen BLVCKPRINT & FRIENDS stage op Dreambeats. “Een geweldige kans om mijn muziek te delen”, besluit de dj.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier