Rammstein keert volgend jaar terug naar België… maar niet meer naar Oostende

Dit beeld zien we volgend jaar in Brussel, in plaats van Oostende. © Belga
Bert Vanden Berghe

Na de succesvolle passage op het nieuwe festivalterrein van Oostende, kondigde Rammstein aan dat ze volgend jaar zouden terugkeren. Dat doen ze evenwel in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

Begin augustus slaagde de populaire Duitse metalband Rammstein er in om twee keer 50.000 man naar Oostende te lokken. Dat gebeurde op het nieuwe evenementenpark Nieuwe Koers. De passage ging niet onopgemerkt voorbij en was muzikaal en organisatorisch een voltreffer.

Al vrij snel werd duidelijk dat de groep wilde terugkomen. Hun plaat ‘Zeit’, die op 29 april uitkwam, was ook bij ons een grote hit. In De Afrekening van StuBru pakte Rammstein niet alleen de eerste plaats, maar ook de tweede plek.

West-Vlaamse fans moeten straks weer iets verder, want de groep kondigt nu aan dat ze op vrijdag 4 augustus 2023 naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel trekken. Voor wie kaartjes wil, is er geen Zeit te verliezen, want op donderdag 8 september gaat de ticketverkoop al van start. Dat gebeurt om 10 uur via www.greenhousetalent.com.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.