Ramkot en 2 Fabiola op affiche van Parkpop 2023 in Oostkamp

Leden van het Parkpopcomité. © GST
Redactie KW

Zaterdag 11 februari, tijdens de nieuwjaarsreceptie, gaf het Parkpopcomité de officiële aftrap naar de 20ste editie van het gratis muziekfestival in het Beukenpark in Oostkamp. Het muziekfestival vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 augustus. Op de affiche staan alvast Ramkot en 2 Fabiola.

Dat de editie van 2022, na twee jaar stilstand een succes is geworden, is te danken aan veel mensen. “We willen zeer graag iedereen bedanken die dit heeft helpen mogelijk maken”, begon voorzitter Kevin Claeys de voorstelling van het programma voor de 20ste editie. Hij wist ook te vertellen dat het programma een weerspiegeling moet zijn van de 20ste verjaardag van Parkpop.

Voor de gelegenheid zal er de Parkpop All-stars Band gevormd worden met artiesten die door de jaren heen in het Beukenpark op het podium stonden. “We hebben de traditie om stapsgewijs de namen van de bands bekend te maken voor het grote publiek. We verwijzen graag naar onze website en Facebookpagina om op de hoogte te blijven van wie er op het podium komt te staan”, aldus nog voorzitter Claeys.

In primeur kregen we toch al twee namen te horen. Op zaterdag staat Ramkot op het podium en de zondag wordt afgesloten met 2 Fabiola en dj Pat Krimson.

De traditionele Parkpop Quiz, die normaal plaatsvindt op vrijdag, wordt vervroegd. Wel is er de avond vóór Parkpop een event om de 20ste editie van het gratis muziekfestival in de verf te zetten. (GST)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier