Mollenvanger Marc Denys ziet in Christian een ideale Mol

Hoopte Christian op een opgave van Dorien die met hoogtevrees kampte? © VIER
Marc Denys
Marc Denys Gepassioneerd mollenvanger uit Handzame

Vanavond is het weer zover. We kunnen opnieuw op jacht gaan naar De Mol! Vorige week zei mijn buikgevoel me dat Els het grootste mollengehalte had, maar bij het herbekijken van de aflevevring viel vooral Christian me op.

Hij pakte al tijdens de voorstelling van de kandidaten uit met zijn groepsgevoel en had dan ook geen geld over voor een vrijstelling. Mooi gebaar, maar de Mol zal voorkennis hebben gehad.

Bij alle proeven van vorige zondag manoeuvreerde Christian zich in een rol waar echt te mollen viel!

Bij opdracht 1 was hij (met alle ogen op hem gericht) net snel genoeg voor de groepsfoto, maar waarom wou hij per se als laatste starten? Hoopte Christian op een opgave van Dorien die met hoogtevrees kampte?

Tijdens opdracht 2 stelde Christian zich onmiddellijk kandidaat voor het beantwoorden van vraagjes tijdens het parasailen. Het resultaat was pover: 8 op 15. Christian negeerde de dobberende kano van Bart die praktisch alle antwoorden wist en dit kon duidelijk maken met behulp van een toeter en het omhoog houden van bordjes. Daarbovenop spoorde hij Dorien onvoldoende aan haar verrekijker te gebruiken. Resultaat: Bart werd buitenspel gezet en Dorien kreeg de zwartepiet. Goed gemold van de consultant!

Vanavond dus zeker letten op Christian! Ollemolle mol!

Veel kijkplezier!

Mollengroetjes,

Marc Denys

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.