Technofeest in station primeur voor LINK en Ostend Beach

Het station van Oostende wordt op 30 maart het unieke decor voor een muziekevent van Ostend Beach en Link. © Belga
Redactie KW

Ostend Beach en LINK kondigen met trots een uniek feest in het station van Oostende aan. Op 30 maart 2024 wordt het prachtige stationsgebouw voor het eerst in zijn geschiedenis het decor voor een muzikale nachtbeleving. Met namen als Nastia, Dany Rodriguez en Tindra belooft het LINK-festival een onvergetelijke dansparty te worden.

Ostend Beach Festival, de jaarlijkse muziekevenement voor liefhebbers van elektronische muziek, strijkt van 12 tot en met 14 juli 2024 neer op het strand van Oostende. Voor het eerst bundelen Ostend Beach festival en LINK-festival hun krachten en pakken uit met een buitengewoon feestje in het stationsgebouw van Oostende. LINK is een organisatie die al op diverse plaatsen muziekevents organiseerde, onder meer in Luik en Namen.

Onderhandelen

“We hebben maanden moeten onderhandelen, maar eindelijk is de kogel door de kerk en hebben we van Stad Oostende goedkeuring gekregen om het LINK-festival door te laten gaan in station Oostende”, zegt Kevin Beirens, een van de organisatoren van Ostend Beach en LINK-festival. “We hebben nog maar 100 tickets over. Diegenen die nu nog een toegangskaart willen bemachtigen, zullen snel moeten zijn want de tickets vliegen de deur uit.” De organisatoren maakten eerder al enkele bekende namen van nationale- en internationale artiesten bekend. Zo stelden ze met trots de Oekraïense dj Nastia voor. Nastia toert met haar opzwepende beats de hele wereld rond en strijkt op 30 maart neer in Oostende. Ook namen als de Spaans-Belgische dj Dany Rodriguez, dj Klaps die eerder al te zien was op Tomorrowland, de Luikse dj Tindra en Marcus Toast die eerder al afternoon en closing sets speelde op Ostend Beach festival werden aan de affiche toegevoegd. (ZB)

Meer info en tickets vind je op www.link-events.com.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier