Smaakmarkt in Roeselare zoekt lokale producenten

v.l.n.r. Nathalie Neirynck, gedeputeerde Jean de Bethune, Manon Debaets , Alain Cnudde. © Jan D’Hondt Ateljé D
Redactie KW

Op zondag 10 november organiseert Ondernemerscentrum Roeselare – tijdens Week van de Smaak – ‘Smaakmarkt’, een gezellige markt met lokale ambachtelijke producten. Hiervoor zijn ze nog op zoek naar West-Vlaamse producenten van ambachtelijke voeding die ze graag een gratis stand willen aanbieden om hun unieke producten voor te stellen.

Van 1 tem 10 november is het terug Week van de Smaak. Tijdens deze week wil Ondernemerscentrum Roeselare een streekmarkt organiseren om het grote publiek te laten kennismaken met lokale, ambachtelijke producten. Ze willen producenten van lokale voeding de kans geven om een gratis stand uit te baten op 10 november.

“Het wordt een gezellige markt met West-Vlaamse streek- en hoeveproducten; van ambachtelijk brood en koffie tot groenten en bieren. Heel wat streek- en hoeveproducenten uit West-Vlaanderen vertellen er meer over hun ambacht en passie voor hun product.”

“De inkom is gratis en we voorzien live muziek en kinderanimatie voorzien, alsook een verrassende ‘Week van de Smaak’ taart.”

Ben jij dus een West-Vlaamse producten van ambachtelijk lekkers, mis dan deze unieke kans niet en vraag je gratis stand aan op www.weekvandesmaakmarkt.be

Inschrijven kan tot 10 oktober, maar wacht niet te lang want de plaatsen zijn beperkt!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier