Knokke-Heist maakt zich op voor Kneistival: drie dagen genieten van gratis optredens

Het Heldenplein in Knokke-Heist is vanaf vrijdag opnieuw het decor voor Kneistival. © MM
Redactie KW

Vlak bij het strand, een waanzinnige sfeer en bruisende concerten van lokale, nationale en internationale bands. Het Heldenplein in Knokke-Heist is vanaf vrijdag opnieuw het decor voor Kneistival. Drie dagen lang genieten jong en oud er van gratis optredens. De affiche oogt alvast fraai.

Starten doen ze vrijdag om 20 uur met Mooneye met prachtige indie-muziek in een opzwepende live performance. Na hun succesvolle debuutplaat heeft de band rond singer-songwriter Michiel Libberecht nieuw materiaal klaar.

Radio Guga is de live-band rond maestroloog Guga Baúl. Guga liet eerder op Kneistival zien dat hij een waanzinnige stemmenimitator is. Geruggensteund door een fantastische liveband trekt Guga opnieuw naar Kneistival met een gloednieuwe show. Verwacht je aan een straffe live-band, maar uiteraard mét zangimitatie en charmante humor. Vanaf 21 uur.

De Belgische Feestdag wordt in stijl afgesloten met een spetterend feest. Radio Botanique is niet zomaar een discobar; dankzij een eclectische platenkeuze, dolle jingles, scherpe bindteksten, bizarre rekwisieten en debiele dansjes krijgen ze iedereen aan het dansen.

Op zaterdag staan onder andere Jasper Erkens en K’s Choice op het podium. Tussen 14.30 uur en 16 uur is er een kinderprogramma voorzien. Op zondag is het de beurt aan Kate Clover, de vierkoppige Engelse band Circa Waves en Zornik. (MM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier