Zes maanden effectief voor werknemer lunapark die onder rok jonge vrouw filmde

© Pixabay
Redactie KW

Tijdens de Kortrijkse Paasfoor in 2022 probeerde een werknemer van een lunapark foto’s te maken onder de rok van een vrouw. Hij werd daarvoor veroordeeld tot een celstraf van zes maanden effectief.

B.L. bleek wel heel behulpzaam op 27 april 2022 toen een jongedame en haar zusje zich aan het amuseren waren in het lunapark dat opgesteld stond op de Paasfoor in Kortrijk. Uit het niets kwam hij bij de twee staan en hij bleef er ook rondzwerven.

Toen de oudste van de twee iets voelde aan haar rok, zag ze dat er iets niet pluis was. “Hij beweerde echter dat hij enkel haar benen wilde fotograferen. De eerste keer vanop afstand, daarna wat dichter”, aldus het Openbaar Ministerie.

Bezwarend materiaal

“Na een grondige uitlezing van de gsm werd een foto gevonden waaruit duidelijk bleek dat hij probeerde beelden te maken van onder de rok.”

Op zijn gsm werd nog bezwarend materiaal gevonden. Daaruit bleek dat hij vooral een voorkeur had voor voeten en benen. Het levert hem nu een celstraf van zes maanden effectief op. De man wordt ook voor vijf jaar ontzet uit de rechten. Het slachtoffer krijgt een schadevergoeding van 500 euro.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier