Vandaal brengt voor 1.000 euro schade aan betaalterminal De Lijn aan: camerabeelden worden onderzocht

Het gaat om de automaat die naast de Lijnwinkel staat aan de tramsporen ter hoogte van het Sint-Bernardusplein aan de Elisalaan. © Google Maps
Redactie KW

De politie Westkust onderzoekt de beschadiging van een verkoopautomaat van De Lijn in Nieuwpoort. Daar werd voor 1.000 euro schade aangericht. Er zullen camerabeelden in de buurt bekeken worden.

De politie kreeg een melding binnen van De Lijn dat een vandaal de betaalterminal van de verkoopautomaat beschadigd werd. Het gaat om de automaat die naast de Lijnwinkel staat aan de tramsporen ter hoogte van het Sint-Bernardusplein aan de Elisalaan in Nieuwpoort.

Het was een klant van De Lijn die hen meldde dat de verkoopautomaat beschadigd werd. Vermoedelijk zijn de feiten gebeurd tussen 26 en 31 maart, want bij het laatste nazicht van de automaat door medewerkers van De Lijn op 26 maart rond de middag was alles nog in orde. Nadat de klant De Lijn op de hoogte bracht, dienden zij klacht in bij de politie. De schade is immers niet gering en bedraagt ongeveer 1.000 euro.

“De politie Westkust zal een onderzoek instellen en vooral aandacht hebben voor de camerabeelden in de buurt van de automaat”, zegt de politie over het opgestarte onderzoek. (JH)

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier