Jérémie Vrielynck sluit ‘Feest op de Dijk’ af in Mariakerke en heeft al 61.500 streams met ‘Julie’

Jérémie staat heel groot op de LED-walk. © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

De zomer kan niet meer stuk voor Jérémie Vrielynck uit Deerlijk. De 19-jarige zanger staat op woensdagavond 14 augustus voor de laatste keer op het podium in openlucht van Feest op de Dijk op het Strandplein in Mariakerke (Oostende). Samen met René Redley, Lindsay en De Romeo’s mag hij daar ruim een half uur optreden en natuurlijk ook zijn eigen nummers Jij, Mezelf zijn en de superhit Julie zingen, aangevuld met andere bekende liedjes zoals Zoutelande van Bløf, Bloed, Zweet en Tranen van André Hazes zaliger…

Woensdagavond is het al de tiende en ook meteen de laatste keer dat Jérémie aan de kust mag optreden op vraag van House of Entertainment en dit op de allerlaatste uitgave van Feest op de Dijk. “En het verliep al prachtig”, glimlacht hij op maandagavond na zijn optreden op Feest op de Dijk in Bredene.

Jérémie mag na iedere show lang signeren.
Jérémie mag na iedere show lang signeren.© FODI

“Begin dit jaar had ik niet verwacht dat ik in de zomer al op de affiche ging staan van een zomertour. Ik heb mij geamuseerd, maar vooral: ik heb er veel volgers bijgekregen via mijn sociale media. Ik ondervond ook dat mijn nummer Julie meer werd beluisterd. Toen ik aan deze zomertour begon, had ik 40.000 streams voor Julie. We zijn nu aan ‘t einde van de zomertour en ik zit aan maar liefst 61.500 streams voor dat nummer dat ik zelf schreef. Geef toe, dat is meer dan goed.”

Jérémie waagt zich ook aan danspasjes op het podium.
Jérémie waagt zich ook aan danspasjes op het podium.© FODI

“In de komende weken zit ik ook niet stil. Ik ben op vrijdagnamiddag 16 augustus nog te gast bij VBRO te Lande in De Kippe in Merkem. Daarna doe ik nog optredens voor Family Radio en sta ik in september op een tweedaags muzikaal event in mijn eigen gemeente Deerlijk, enz. Wees gerust, ik blijf dus heel actief. Ik ben ook bezig met nieuwe nummers te schrijven. In het najaar komt er inderdaad terug nieuw materiaal uit.”

En dat er volk is, zeker en vast!
En dat er volk is, zeker en vast!© FODI

(PADI & Jens)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier