Nestelen in stijl

© Durlet
Sandra Rosseel

Nu de dagen opnieuw beginnen te korten en het nieuwe schooljaar voor de deur staat, komt ook de herfst met rasse schreden dichterbij. Het is dan ook het ideale moment om je woonkamer in een nieuw kleedje te steken. Met deze eyecatchers tover je je leefruimte in een oogwenk om tot een gezellige cocon.

Knipoog naar de jaren 60

Uren naar een serie kijken, een boek lezen of gewoon ontspannen? In deze Brooklyn van Durlet doe je dat alvast in stijl. De sofa, ontworpen door Henk Heres, pakt uit met drie kussens, waardoor je bijzonder ontspannen kan zitten, maar toch van knie tot nek ondersteund wordt. Het model doet, dankzij de markante steunvoet, denken aan een luchthavenlounge uit de jaren 60, maar dan in een hedendaagse designversie. De zetel is zowel in stof als in leer te verkrijgen.

Italiaanse tinten kleuren je woonkamer

Nestelen in stijl
© Sofacompany

De adembenemende fresco’s en prachtige mozaïeken van historische monumenten uit ‘la bella Italië’ inspireerden Sofacompany tot de nieuwe ‘Color me happy’-collectie. Voor die collectie steekt het Deense designmerk een aantal bestsellers in oker, terracotta en saliegroen, een warm en intens palet dat geïnspireerd is op de prachtige huizen die ooit in Pompeï stonden én dat helemaal trendy is: ook heel wat modeontwerpers gebruiken die tinten in hun komende herfst/wintercollectie.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.