NRJ Ochtendshow-DJ Michaël Joossens en broer Laurence maken verrassende song, samen met influencer Amir Motaffaf

Michaël (rechts), Laurence (links) en Amir.© Charlotte Hancké
Michaël (rechts), Laurence (links) en Amir.© Charlotte Hancké
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

NRJ Ochtendshow-DJ Michaël Joossens en broer Laurence kregen de hulp van influencer Amir Motaffaf om als trio de song ‘Wat je Wil’ te lanceren.

Meer en meer jongeren willen anno 2021 voluit voor een carrière gaan. Langer studeren en harder werken. Indien je die ambities met een vaste relatie combineert, kan je voor heel wat uitdagingen komen te staan. In “Wat je Wil” stellen de jongens zich de vraag, hoe vind je de balans en wanneer is het tijd om aan de alarmbel te trekken? In ‘Wat je Wil’ herkent iedereen zich, een verhaal over aantrekken en afstoten binnen een relatie en anderzijds over hoop en perspectief.

Michaël en Laurence Joossens: “We borrelen allebei van goesting en ambitie in het leven. Soms botsen we wel eens op een muur als we dit leven willen combineren met een relatie. ‘Wat je Wil’ is een ode aan onze geliefden (knipoog).” Amir Motaffaf: De samenwerking is voornamelijk ontstaan door de vriendschap die ik met deze twee kleppers heb. Leuk ook dat ik bij hun eerste twee tracks betrokken ben.”

Ook Anke en Emma, seksuologen van de podcast ‘Seksualiteit erkennen dit probleem: “We vinden het fantastisch dat Discobar Joossens het onderwerp met “ Wat je Wil ” in de spotlight zet. We delen alvast onze drie beste tips om je relatie te doen slagen als je ook volledig voor je carrière wil gaan.”

– Communicatie, communicatie, communicatie!

Vertel over je ambities en waarom ze belangrijk voor je zijn. Geef elkaar positieve bevestiging en laat weten dat je elkaars ambities bewondert. Durf het ook onmiddellijk aangeven als het voor jou moeilijker wordt of als je meer of andere ondersteuning nodig hebt. Als je frustraties niet laat aanslepen en ze direct op tafel legt, heb je minder kans dat ze uitdraaien in een langdurig conflict.

– Plan qualitytime samen maar ook apart.

Als je geen zorg draagt voor jezelf, zal dat ook moeilijk zijn in je relatie. Schenk dus zeker genoeg aandacht aan je eigen welzijn en probeer zo bewust mogelijk te genieten van de momenten die je samen hebt.

– Blijf interesse tonen in elkaar.

Toon interesse in het werk van je partner. Indien de jobinhoud van je partner helemaal buiten je eigen interesseveld ligt, luister dan vooral naar de beleving van je partner en hoe het met hem/haar/hun gaat. (PADI)

‘Wat je Wil’, de nieuwe single van Discobar Joossens en Amir Motaffaf is te beluisteren via alle grote download- en streamingsplatorms.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier