https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Jérémie Vrielynck staat met twee singles in Vlaamse Ultratop 50 en kan zondag een record verbreken

In december 2020 won Jérémie de Loftrompet in de categorie ‘Doorbraak’ bij MENT TV en daar is hij nog altijd heel blij mee.© PADI/Daniël
In december 2020 won Jérémie de Loftrompet in de categorie ‘Doorbraak’ bij MENT TV en daar is hij nog altijd heel blij mee.© PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Het muzikale sprookje van Jérémie Vrielynck uit Deerlijk blijft duren én terecht, want de 20-jarige jongeman timmert al vele jaren aan zijn muzikale weg. Hij kreeg niets in de schoot geworden, moest ervoor knokken, maar nu kan hij al een beetje plukken van het succes. Op zondag 14 maart stond Jérémie immers met twee liedjes in de Vlaamse Ultratop 50. Zijn nummer ‘Slechte gewoonte’ stond na 19 weken nog op plaats 24 en hij kwam ook binnen op 40 met zijn nieuwe single ‘Als je hem achterlaat’.

Maar dat is nog niet alles, want één week later – op zondag 21 maart – was Jérémie in dezelfde Vlaamse Ultratop 50 de stérkste stijger met ‘Als je hem achterlaat’. Hij steeg immers van plaats 40 naar nummer 15 én dit al na twee weken. Zijn nummer ‘Slechte gewoonte’ stond dan op plaats 37 en dit na 20 weken. Ook met ‘Alleen bij jou’ stond Jérémie 20 weken in deze nationale hitparade. Op vrijdag 22 mei 2020 lanceerde hij deze single en één week later kwam hij al binnen in de Vlaamse Ultratop 50. Op zondag 11 oktober 2020 – of 20 weken later – stond hij op plaats 50 van de Vlaamse Ultratop 50. De week erna was hij eruit, maar niet voor lang, want op 8 november 2020 kwam hij met zijn nieuwe single ‘Slechte gewoonte’ al terug binnen in dezelfde Vlaamse Ultratop 50 of nog geen maand later. We zijn nu vier maanden later en nog altijd staat Jérémie in deze Vlaamse Ultratop 50, maar nu met twee van zijn singles : ‘Slechte gewoonte’ staat op 37. Lukt het Jérémie om met die single nu zondag 28 maart nog in dezelfde hitparade te prijken ? Indien ja, dan verbreekt hij terug één van zijn records, want dan staat hij niet 20, maar 21 weken met één lied in de hitparade. Komende zondag zal hij al voor de derde week op rij ook met zijn nieuwe single ‘Als je hem achterlaat’ in deze hitparade staan. Vorige zondag steeg Jérémie van plaats 40 naar plaats 15 of in één keer 25 plaatsen naar boven. Nu zal het wel zo’n vaart niet lopen, anders staat de Deerlijknaar zeker op nummer één. Wie weet, haalt hij met deze single toch eens een nationale nummer één, alhoewel er voor hem sterke namen staan, zoals Tourist LeMC, Bob Savenberg, Daalman, Sabien Tiels, Willy Sommers & Annemie, Tinne Oltmans, Bart Peeters, Regi & Camille, Bazart, Cleymans & Van Geel, Jaap Reeseman & Pommelien Thijs, Metejoor Feat. Babet…. Dat Jérémie zéker nog enkele plaatsen hoger zal stijgen is een feit. En wat een eerste plaats betreft : alles is mogelijk. Zelfs in het wielrennen halen niet altijd de topfavorieten als eerste de eindmeet… (PADI)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten