Jérémie Vrielynck is twee keren met muziekspecial te zien op MENT TV

Jérémie komt praten in het programma ‘Herbert’ op MENT TV.© PADI/Daniël
Jérémie komt praten in het programma ‘Herbert’ op MENT TV.© PADI/Daniël
Patrick Depypere

De week vanaf zondag 18 april mogen we uitroepen tot dé Week van Jérémie Vrielynck bij MENT TV. Op zondag 18 april is hij tussen 10 en 12 uur te gast in het programma van Herbert Verhaeghe. Op donderdag 22 én op vrijdag 23 april zendt MENT TV een muziekspecial van ruim één uur uit van deze 20-jarige Deerlijknaar. En daar is Jérémie méér dan gelukkig mee.

“Op zondagvoormiddag 18 april ben ik inderdaad vanaf 10 uur te gast bij MENT TV voor een fijne babbel bij Herbert Verhaeghe, die in Kuurne woont of ook een West-Vlaming”, glimlacht Jérémie. “Het is altijd aangenaam om in de MENT-studio in Mariakerke bij Gent ontvangen te worden. Herbert is een graag geziene presentator. Hij weet je als beginnend muzikant op je gemak te stellen. Hij is ook altijd oprecht geïnteresseerd hoe ik probeer mijn prille muziekstappen te zetten. Ik ben ook trots te mogen vernemen dat mijn jongste single ‘Als je hem achterlaat’ deze week tip van de week is op MENT TV. Deze tv-zender kent muziekliefhebbers van alle leeftijden. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig te vernemen wat zo’n groot muzikaal publiek van mijn muziek vind.”

Jade en Jérémie© PADI/Daniël
Jade en Jérémie© PADI/Daniël

Jérémie is dankbaar voor de vele kansen die hij krijgt bij MENT TV. “Ze gaan zelfs twee dagen na elkaar mijn eigen muziekspecial uitzenden”, glundert hij. “De fans kunnen mijn muziekspecial zien op donderdag 22 april om 21 uur en op vrijdag 23 april om 22 uur. Deze muziekspecial werd opgenomen ter gelegenheid van ‘Vlaanderen, verbeelding werkt’. Samen met mijn muzikanten, de tweeling Koen en Jo Smets gaf ik het beste van mezelf. Het was het eerste optreden in lange tijd. Het deed ook wat vreemd aan om op te treden zonder publiek maar terzelfdertijd was het meest zalige gevoel dat er bestaat.” Aan de zijde van Jérémie zal je ook Jade Derijcke uit Oostakker zien staan, die in 2018 deelnam aan ‘The Voice Kids’. Samen met Jérémie zit ze in het programma van Herbert. Ze is eveneens gastartieste in zijn showcase. Jade zingt het nummer ‘Control’ van Zoë Wees. Samen met Jérémie brengt ze de prachtige song ‘Closer’ van The Chainsmokers. (PADI)

Op zondag 18 april is Jérémie tussen 10 en 12 uur te zien en te horen in het programma ‘Herbert’ op MENT TV. – Op donderdag 22 april om 21 uur en op vrijdag 23 april om 22 uur zie je zijn showcase op MENT TV. Info : www.jeremievrielynck.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.