Nieuwe Confetti’s zijn West-Vlaams

Redactie KW

De populaire new beat-formatie Confetti’s is terug van weggeweest. De muziekgroep heeft een volledig nieuwe bezetting, met roots in Wingene en Brugge.

Eind de jaren 80 van de vorige eeuw scoorden de Confetti’s hits met onder andere ‘The sound of C’ en ‘House of C’. De groep kwam uit de omgeving van Antwerpen en ontstond als een uit de hand gelopen promotiestunt van een discotheek in Brasschaat.

Het was een tijdje stil rond de Confetti’s, maar nu heeft Record Label een waardige opvolger gevonden. Geert Tanghe, ooit Belgisch kampioen breakdance, wordt de nieuwe Mister C die samen met zijn vrouw Sophie Vanderschaeghe en danseres Lindsay Gilis de show The Confetti’s 2 the Future voorstelt.

De heropleving van muziek uit de jaren 80 en 90 heeft ervoor gezorgd dat de Confetti’s nieuw leven werd ingeblazen. Het uitgangspunt blijft hetzelfde: melodisch goed volgbare muziek met een visueel aantrekkelijke show.

(JW)

Meer in Krant van West-Vlaanderen

>> Bekijk hier de originele ‘Sound of C’ nog eens :

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.