Stijn Dejonckheere langer bij Knack Roeselare

Stijn Dejonckheere, met wit liberoshirt, speelt ook de komende drie seizoenen voor Knack Roeselare. (Foto RN) © KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Lode Blomme

De 28-jarige libero verlengde zijn contract deze week met drie seizoenen.

Stijn Dejonckheere is bezig aan zijn vierde seizoen in Schiervelde, maar de Torhoutenaar, die al enkele jaren in Roeselare woont, doet er dus nog drie seizoenen Knack Roeselare bij. Het is de eerste speler van Knack Roeselare die dit zijn seizoen contract verlengt, nadat Joppe Paulides (Optima Lendelede) en Pieter-Jan Creus (Marke-Webis) eerder al aangaven volgend seizoen andere oorden op te zoeken.

‘Beste libero van België’

“We zijn uiteraard heel blij dat we de beste libero van België drie seizoenen langer bij ons kunnen houden”, klinkt het bij Luc Van Valckenborgh van de Raad van Bestuur van Knack Roeselare. “Stijn is een West-Vlaming en beantwoordt perfect aan het profiel van spelers die goed bij onze club passen. Er volgen nog heel wat gesprekken met andere Knackspelers de komende weken, want met Angel Trinidad, Stijn D’Hulst, Matthijs Verhanneman, Ruben Van Hirtum, Thomas Konings en nu dus ook Stijn Dejonckheere hebben slechts zes spelers een nog lopend contract voor volgend seizoen.”

Totaalpakket klopt

Ondanks interesse uit het buitenland kiest Stijn Dejonckheere dus voor een verlengd verblijf in Roeselare. “Concrete voorstellen uit het buitenland volgen meestal pas aan het einde van het seizoen”, aldus Stijn Dejonckheere, die ook opgetogen is met zijn nieuwe verbintenis. “Ik voel me heel goed bij Knack Roeselare en als ik me goed voel, speel ik ook beter. Ik woon al jaren in Roeselare, intussen samen met mijn vriendin Celine, die ook in Roeselare werkt. Kortom: het totaalpakket moet kloppen en dat is bij Knack Roeselare zeker het geval.”

(LB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.