Rembert Torhout strikt twee jonge aanwinsten

Gert-Jan Vermeesch en Jan-peter Vandamme ondertekenden afgelopen maandag hun verbintenis bij Rembert Torhout. © Foto AD
Redactie KW

Gert-Jan Vermeesch en Jan-peter Vandamme krijgen volgend seizoen hun kans bij de ploeg in eerste nationale.

Rembert Torhout kondigde twee weken geleden zijn eerste transfer aan en haalde met Koen Verplancke een ervaren middenman uit Liga A. Tijdens de bekerfinales op paasmaandag kwamen ze dan weer met twee jonge aanwinsten op de proppen.

De 18-jarige receptie-hoekspeler en opposite Gert-Jan Vermeesch, een vaste waarde bij Roepovo Poperinge in tweede divisie, krijgt zijn kans in eerste nationale. “Het is toch wel met pijn in het hart dat ik afscheid neem van Roepovo, want het is een hechte club”, benadrukte Gert-Jan bij het ondertekenen van zijn verbintenis. “Spelen bij een club in eerste nationale, dat is een kans die ik gewoon niet kon laten liggen.”

Rembert maakte nog bekend dat ook Jan-peter Vandamme (21) van de Torhoutse tweede ploeg zijn kans krijgt in eerste nationale. “Ik ben ontzettend tevreden met mijn twee jeugdige aanwinsten, waarin ik heel erg geloof”, vertelde de Torhoutse coach Koen Devos. “Jan-peter hielp ons de voorbije weken al enkele keren uit de nood en ook in de komst van Gert-Jan heb ik het volste vertrouwen.”

(AD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.