https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Nog vijf seizoenen Knack Volley voor Sander Depovere

Sander Depovere is blij met zijn contractverlenging.© Knack Volley
Sander Depovere is blij met zijn contractverlenging.© Knack Volley
Redactie KW

Spelverdeler Sander Depovere had nog een lopend contract voor de volgende twee seizoenen bij Knack Volley, dat werd opengebroken met nog drie extra seizoenen tot 2026.

De 26-jarige en 1,96m grote Depovere is een eigen jeugdspeler van Knack die al acht seizoenen topvolleybal op zijn actief heeft. Na de topsportschool volgden drie seizoenen Antwerpen, waarvan er één grotendeels de mist inging door een blessure, maar waarin hij wel bekerwinst haalde (tegen Knack) en een supercup won. Daarna kwam hij één seizoen uit voor Menen om vier seizoenen geleden en na het vertrek van Stijn D’Hulst weer bij de club te komen waar het voor hem allemaal op zesjarige leeftijd begon, Knack Volley. Vooral het jongste seizoen kwam Depovere als tweede spelverdeler ruim aan bod in zoverre de dubbele wissel spelverdeler-aanvaller een geducht wapen werd in de tactische aanpak van coach Vanmedegael.

Knack heeft alles

Depovere verbindt zijn volleyballoopbaan voor de komende vijf seizoenen aan Knack Volley. Geeft hij daarmee de ambitie om eerste spelverdeler te worden op? “Helemaal niet. Ik ben nog altijd maar 26 jaar en als ik de kenners mag geloven, kom ik als spelverdeler nu nog maar in mijn beste jaren. In eigen land is Knack absolute top. Geen enkele andere ploeg kan mij bieden wat ik hier vind. Zowel sportief als in de professionele omkadering. Die stabiliteit in de clubwerking trekt zich hiermee ook privé door. Leen en ik kochten een huis in Beveren en straks word ik vader. Wat willen wij dan nog meer?”, motiveert Depovere zijn contractverlenging. (RBD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.