Knack Roeselare verklaarde zich akkoord met de kwalificatie van Civitanova voor de halve finale en wenst de club veel succes in de verdere ontwikkeling van die competitie. Er was trouwens, zoals wij eerder al meegavenenige ongerustheid gerezen omtrent de verplaatsing.

Door het negatief reisadvies van buitenlandse zaken naar Italië enerzijds én de vrees dat een terugkeer uit Italië mogelijk bemoeilijkt zou worden mocht de toestand daar nog verergeren zijn beide teams met de goedkeuring van de CEV overeengekomen dat het resultaat van de eerste wedstrijd, die Civitanova met 0-3 won, bepalend is voor de kwalificatie voor de halve finale.

Knack Volley kan zich nu volop voorbereiden op de eerste wedstrijd in de Champions Final Four in de eigen competitie van zaterdag 7 maart in Aalst. (RBD)

Knack Roeselare verklaarde zich akkoord met de kwalificatie van Civitanova voor de halve finale en wenst de club veel succes in de verdere ontwikkeling van die competitie. Er was trouwens, zoals wij eerder al meegavenenige ongerustheid gerezen omtrent de verplaatsing.Door het negatief reisadvies van buitenlandse zaken naar Italië enerzijds én de vrees dat een terugkeer uit Italië mogelijk bemoeilijkt zou worden mocht de toestand daar nog verergeren zijn beide teams met de goedkeuring van de CEV overeengekomen dat het resultaat van de eerste wedstrijd, die Civitanova met 0-3 won, bepalend is voor de kwalificatie voor de halve finale. Knack Volley kan zich nu volop voorbereiden op de eerste wedstrijd in de Champions Final Four in de eigen competitie van zaterdag 7 maart in Aalst. (RBD)