Knack Roeselare speelt terugwedstrijd in Champions League niet door corona

De terugwedstrijd van de kwartfinale van de Champions League van woensdag tussen Civitanova en Knack Volley gaat niet door, waardoor de Italianen meteen zeker zijn van de halve finale.

De galamatch in de European Champions League tegen Citivanova was de laatste keer dat supporters hun ploeg aan het werk konden zien. © VDB

Knack Roeselare verklaarde zich akkoord met de kwalificatie van Civitanova voor de halve finale en wenst de club veel succes in de verdere ontwikkeling van die competitie. Er was trouwens, zoals wij eerder al meegaven enige ongerustheid gerezen omtrent de verplaatsing.

Door het negatief reisadvies van buitenlandse zaken naar Italië enerzijds én de vrees dat een terugkeer uit Italië mogelijk bemoeilijkt zou worden mocht de toestand daar nog verergeren zijn beide teams met de goedkeuring van de CEV overeengekomen dat het resultaat van de eerste wedstrijd, die Civitanova met 0-3 won, bepalend is voor de kwalificatie voor de halve finale.

Knack Volley kan zich nu volop voorbereiden op de eerste wedstrijd in de Champions Final Four in de eigen competitie van zaterdag 7 maart in Aalst. (RBD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.