Zulte Waregem verwijst Jérémy Labor naar B-kern

De Franse centrale verdediger lag tegen Cercle Brugge aan de basis van de groen-zwarte gelijkmaker en zou zich na afloop niet netjes hebben gedragen.

© BELGA

Veel woorden wou Francky Dury er woensdagmiddag op het wekelijkse perspraatje niet aan vuilmaken, maar hij beaamde de verwijdering van Labor uit de A-kern. Dury ontkende ook niet dat het na de derby tegen Cercle tot een aanvaring met de verdediger uit Guadeloupe is gekomen. Maandag moest hij al een helft met de beloften aan de slag in hun thuisduel tegen KV Mechelen.

Twee keer in de fout tegen Waasland-Beveren

Labor, die eerder in deze competitie in de fout ging bij twee tegendoelpunten van Waasland-Beveren (1-4-verlies) is nog maar aan zijn eerste maanden in het Regenboogstadion bezig, waar hij een contract voor een seizoen tekende en tot dusver amper drie keer aan de aftrap verscheen. Vorig seizoen werd hij door zijn vorige club AS Monaco uitgeleend aan RWDM Brussels. Daar gold hij als een sterkhouder.

Weg na Nieuwjaar?

Het laat zich nu al raden dat we Labor na Nieuwjaar niet meer terugzien bij Zulte Waregem. “Vanaf januari ben ik vrij om met eender welke club te praten. We zien wel”, laat hij daar van de week in een interview in Het Wekelijks Nieuws Gaver weinig twijfel over bestaan.

(TVW-foto Belga)

Lees ook Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws Gaver van vrijdag 31 oktober.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.