VIDEO Tuur Dierckx (Club Brugge) helpt mee in keuken van AZ Sint-Jan in Brugge

© BELGA
Redactie KW

De flukse flankaanvaller van blauw-zwart bezondigde zich onlangs aan een partijtje minivoetbal met vrienden en kreeg daarvoor een alternatieve straf van Club Brugge.

‘El Turos’ mocht een dag gaan meedraaien in het AZ Sint-Jan in Brugge, waar ze hem inschakelden als keukenhulpje. “De zaterdagavond voor de thuiswedstrijd tegen Racing Genk had ik met enkele vrienden afgesproken voor een partijtje minivoetbal. We gingen het kort houden, maar dat is anders gelopen. Kan gebeuren”, blikt hij terug in dit filmpje van Club Brugge. “Maar wie zich verbrandt, moet op de blaren zitten. Ik heb zeker uit mijn fout geleerd.”

Bij het AZ Sint-Jan waren ze best wel tevreden met zijn inzet. “Vriendelijke en behulpzame jongen”, aldus één van zijn collega’s-voor-één-dag.

(FJA)

Tuur Dierckx helpt mee in AZ Sint-JanEen ‘mini-voetbalincident’ leverde Tuur Dierckx een werkstraf in de keuken van het AZ Sint-Jan op. De jonge flankspeler nam zijn straf met de glimlach op en ging met veel plezier helpen in het ziekenhuis. ClubTV volgde hem een hele dag.Geplaatst door Club Brugge K.V. op maandag 4 januari 2016

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.