KSV Roeselare had niet het meest schitterende seizoen en ook voor Stijn De Smet liep het (mede door blessures) niet van een leien dakje. Stijn De Smet (34) besloot dan maar om zijn carrière af te bouwen bij KSKV Zwevezele, het team waar wel meer oud-profs onderdak vinden. Ook Vincent Provoost (ex-KVK en KSV Roeselare), Hans Cornelis (ex-Club en Cercle en RC Genk) en Stijn Minne (ex-SV Zulte Waregem) maken er nu nog deel uit van de spelerskern.

KSK Zwevezele promoveerde vorig seizoen vanuit eerste provinciale naar derde amateurklasse. Het pakte daar de eerste periodetitel en mag straks dus via de eindronde een gooi doen naar promotie naar tweede amateurklasse.

KSV Roeselare had niet het meest schitterende seizoen en ook voor Stijn De Smet liep het (mede door blessures) niet van een leien dakje. Stijn De Smet (34) besloot dan maar om zijn carrière af te bouwen bij KSKV Zwevezele, het team waar wel meer oud-profs onderdak vinden. Ook Vincent Provoost (ex-KVK en KSV Roeselare), Hans Cornelis (ex-Club en Cercle en RC Genk) en Stijn Minne (ex-SV Zulte Waregem) maken er nu nog deel uit van de spelerskern.KSK Zwevezele promoveerde vorig seizoen vanuit eerste provinciale naar derde amateurklasse. Het pakte daar de eerste periodetitel en mag straks dus via de eindronde een gooi doen naar promotie naar tweede amateurklasse.