"RKFC wil uitdrukkelijk de verdiensten en kwaliteiten van de figuur Yves Van Borm in de verf zetten: een levende voetballegende, een uitstekende coach en manager, maar vooral de succestrainer die drie maal op rij kampioen speelde.

Dit seizoen sputterde de motor echter, waardoor de noodzakelijke resultaten uitbleven. Woorden van veel dank en uiteraard succes in de toekomst aan het adres van Yves zijn hier evenzeer op hun plaats. Royal Knokke FC kijkt wel overwogen uit naar een opvolger terwijl T2 Eddy Sys en keepertrainer Yvan Gabriel ondertussen de taken overnemen."

(JPV)

"RKFC wil uitdrukkelijk de verdiensten en kwaliteiten van de figuur Yves Van Borm in de verf zetten: een levende voetballegende, een uitstekende coach en manager, maar vooral de succestrainer die drie maal op rij kampioen speelde.Dit seizoen sputterde de motor echter, waardoor de noodzakelijke resultaten uitbleven. Woorden van veel dank en uiteraard succes in de toekomst aan het adres van Yves zijn hier evenzeer op hun plaats. Royal Knokke FC kijkt wel overwogen uit naar een opvolger terwijl T2 Eddy Sys en keepertrainer Yvan Gabriel ondertussen de taken overnemen."(JPV)