‘Onze man’ liep in Manchester de vriendin van United-speler Schneiderlin tegen het lijf

Camille Sold en Morgan Schneiderlin van ManU. © foto twitter Morgan Schneiderlin
Wouter Vander Stricht

Krant van West-Vlaanderen had deze week twee mannetjes neergepoot in Manchester om er verslag te brengen van de sfeer van het meegereisde Club-legioen. Maar een van hen interviewde ook de vriendin van Morgan Schneiderlin, zonder dat hij dat zelf wist…

Twee KW-reporters, Wouter Vander Stricht en Kevin Pouillie, doorkruisten deze week Manchester, op zoek naar Clubfans. Dat resulteert deze week in acht pagina’s in het sportkatern van Krant van West-Vlaanderen. Even voor de hele persmeute richting vliegveld zou vertrekken, waagde een van de reporters zich nog even in Market Street, op zoek naar een souveniertje voor de kinderen.

Foto KW
Foto KW

In de Adidas-winkel stootte hij er op een bevallige jongedame. Zij had lovende woorden over voor de Club Brugge-fans, maar vond niettemin dat Manchester United verdiend de match had gewonnen. Zelf zat ze de avond ervoor trouwens ook in het stadion, kaartjes had ze ‘via vrienden’. Een kort interview en een fotosessie kon ook, op voorwaarde dat ze het artikel op mail kon krijgen.

Ze gedroeg zich allerminst als een WAG

Camille Sold is afkomstig uit Straatsburg en bleek voor haar studies in Manchester… Bij het schrijven van het artikel googlede de journalist de naam nog even en wat bleek : Camille Sold is de vriendin van ManU-speler Morgan Schneiderlin, negentig minuten op het veld tegen Club Brugge. En het plaatje blijkt ook te kloppen, want Elzasser Morgan Schneiderlin debuteerde voor RC Strasbourg, voor hij aan zijn internationale carrière begon te timmeren.

Foto KW
Foto KW

In de voetbalwereld kan het snel gaan, voor je het weet, sla je een babbel met de vriendin van een ManU-ster, zonder dat de jongedame in kwestie daar met een woord over repte. Het siert de bescheidenheid van het meisje in kwestie, ze gedroeg zich allerminst als een WAG.

Foto KW
Foto KW

Nu ja, de journalist in kwestie vertelde haar ook niet dat hij gelukkig getrouwd is en twee kinderen heeft… en dat hij zo souvenirloos naar huis keerde.

(WVS)

>> Acht pagina’s over Club Brugge en de vele fans in Manchester vind je deze week in Krant van West-Vlaanderen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten